• Savasana

    Vi som planerar äggdonation 2016

    Tulpa: Jag vet många som har lyckats med slemhinnor runt 7 mm så tänk inte mer på det utan ruva lugnt.

    Mina jäkla spottings vill inte försvinna. De har till och med blivit mer, så nu har jag fått direktiv från AVA att öka upp Lutinus-dosen till 3 st morgon och kväll och 2 st mitt på dan. Samma som sist jag var gravid och blödde i ca 6 veckor i sträck. Ska även ta 1 gram c-vitamin per dag så nu blir det Super C Complex 1000 med gradvis utsöndring varje dag.

  • Savasana

    Emmm28: Jag har inte haft det minsta värk, knappt ens någon molvärk. Däremot har jag börjat bli ganska illamående så spottingsen i sig bekommer mig inte så mycket. Det är mest störigt så att säga.

    Missfall brukar ju som sagt övergå ganska snabbt i rejäl smärta så ditt stänkblödande tror jag inte heller är någon fara. Snart är det tisdag. Håll ut!

    Stor kram

  • Savasana

    Vad tråkigt Dreamz. Som jag har förstått det har man alltid en liten halt hcg i blodet, därav under 5 räknas som ickegravid.

    Varma styrkekramar

  • Savasana

    Mooki: Skönt att du är i goda händer och att de inte vill ta några risker. Mina spottings kvarstår också och dessutom har jag nog åkt på uvi igen. Har fått en tid nu om en timme på en jour-VC.

    Ta hand om dig och vila så mycket du kan.

    Stor kram

  • Savasana

    Men nej vad ledsamt att höra emmm! Förstår att all ork är som bortblåst nu men du kommer igen och tar snart nya tag. Vi finns här alla i tråden med input om vilka kliniker ni ska välja mellan.

    Hoppas att det sista av slemhinnan bara blöder ut som en vanlig mens nu så att du slipper en massa komplikationer. Har du haft någon smärta också?

    Varma styrkekramar

  • Savasana

    Wow, stort grattis till er båda Lavisen och Tulpa! Högt och fint hcg Lavisen

    Precis så var det för mig med, började testa 5 dagar efter ET och fick mitt första supersvaga streck dagen efter som sen blev starkare allt eftersom. Tog också billiga stickor som dessutom hade bäst-före-datum i september 2014 men det verkar kvitta för de funkade ypperligt.

  • Savasana

    Mooki: Vad skönt att höra att det lilla hjärtat fortsätter att picka på och att den lille växer så det knakar.
    Jag har också spottings hela tiden. Fick en blödning i torsdags med färskblod och en stor klump men sen gick det över igen. Hade så gärna velat kolla så att allt är ok men har inget ultraljud inbokat förrän KUB om drygt tre veckor.

  • Savasana

    Precis, det är viktigt att det inte blir för långt mellanrum mellan intagen. Tror det max får gå 12 timmar emellan, så dela upp dosen.

    Här har det slutat blöda. Bara lite ljusbruna Lutinus-rester. Mår rejält illa på kvällarna och är supertrött. Hoppas få sänka min Lutinus-dos snart så jag slipper ta 8 st varje dag.

Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2016