• Savasana

    Vi som planerar äggdonation 2016

    Mooki skrev 2016-01-27 11:27:50 följande:

    Savasana: helt otroligt vad mycket info du sitter inne med! Ska försöka att inte haka upp mig på veckoindikatorn.


    Jag har hållit på med detta i ganska exakt ett helt decennium nu så visst har man snappat upp en hel del under årens gång. Skrattande
  • Savasana
    Cejo77 skrev 2016-01-27 15:14:15 följande:

    Kul Ninacamilla!! Jag har tänkt att hålla mig från att tjuvtesta, gjorde det sist på rd 9 och det var då minus, och dom dagarna fram till TD var inte roliga..


    Imponerad av att du kan hålla dig. När var det nu du hade testdag?
  • Savasana

    Fick svar på blodprovet och HCG-halten låg på 516. Tjohoo, jag är verkligen gravid! Skrattande Imorgon är det dags för blodprov nummer två.

  • Savasana
    Uptomeism skrev 2016-01-28 08:42:49 följande:

    Härligt Savasana!

    Själv är jag lite bekymrad. Jag har just varit i Egypten en vecka. Det verkar som att jag fick i mig något dåligt på slutet för nu har jag fått magsmärtor och diarré. Det verkar som att det kan vara en risk med den typen av bakterier så här tidigt i graviditeten.


    Grattis till graviditeten!

    Jag hade kontaktat min MVC och berättat vad som har hänt så får de ta ställning till ev åtgärder.
  • Savasana

    Jag har också testat positivt på Serums mensblodstester och genomgick deras 30-dagars antibiotikakur för ett par år sedan.

    Jag har inte testat om mig så jag vet inte om jag blev av med det. Jag känner mig skeptisk till att hålla på och ta antibiotika inför varje försök. Just Grekland är ju kända för att vara det svarta fåret vad det gäller användandet av antibiotika i Europa.

    Hur har det gått för dig Mooki? Har du lämnat blodprov idag?

  • Savasana

    Emmm28: Precis så var det för mig med. Mitt första svaga sträck kom på ruvardag 6 med blasto fast först efter testtiden hade gått ut. Dagen innan var testet helt blankt.

    Tummarna hålls här! <3

  • Savasana

    Mooki: Min MVC skrev remisser på blodprov som jag tog på min VC.

    NinaCamilla: Klart att du ska ta antibiotika. Du har ju inte mycket att välja på. Det viktigaste är ju att du lyckas bli gravid.

  • Savasana

    Mooki: Jag tar 2 x 3 Lutinus varje dag.

    Fick precis svar på blodprov nummer två. Hcg-värdet låg på 1385 igår. Nu väntar jag på svar från AVA när de vill att jag ska göra vul.

  • Savasana

    Jag fick nu i veckan detta svaret från min koordinator när jag frågade om hon ville att jag skulle ta även progesteron-värde.

    It?s not needed make test to cheek progesterone level, you have non natural conception and level of progestrone will be low. because in this stage your body don?t produced it that why you use Lutinus.  Also blood test results will be not informative, because it?s will be depend from when you take Lutinus  and made blood test ( time between )

  • Savasana
    emmm28 skrev 2016-01-29 12:31:46 följande:

    Savasana : Wow, såå skönt med en sådan stegring - grattis!!

    Måste passa på att fråga dig om ditt streck blev lite starkare för varje dag som gick, efter att det börjat synas?

    Tack för era glada tillrop; vi får se hur det fortskrider...

    Pepp till er alla!


    I början har det inte varit starkare varje dag. Till och med lite fram och tillbaka någon dag, vilket har gjort att jag har satt hjärtat i halsgropen. Det var likadant vid förra graviditeten. En dag lite starkare för att nästa vara samma eller till och med något svagare. Denna gången hade jag det i åtanke med kände mig ändå lite orolig. Dum som man är som är som håller på att smygtesta, hihi! Flört

    Fast samtidigt känner jag att testar man minus i början har man fler chanser på sig. Det som att köpa en lott. Testar man istället först på testdag och det blir minus då har man inte fler chanser, jäkla nitlott!

    Har du testat något mer idag?
Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2016