• Savasana

    Vi som planerar äggdonation 2016

    Hopp72: Hur har det gått med testet? Jag hoppas så att det blev ett fint plus idag.

    Vad det gäller vitaminer har jag tagit föjande: C-vitamin, Omega3, stark dos D-vitamin, Folsyra, multivitamin kvinna, E-vitamin fram till transfer, Magnesium och Kalcium under tiden jag tar kortison. Behepan/B12.

    Jag kör med glutenfri kost och undviker i möjligaste mån mjölkprodukter. Inget koffein och så lite socker som möjligt.

  • Savasana

    Trex: Jag har inte haft det minsta problem att hämta ut IL på Apoteket Hjärtat. Det finns alltid och kommer två dagar senare. Jag fick till och med två extra sist som inte fanns på receptet.

  • Savasana

    Hej alla, igår mitt på dagen började jag blöda. Det rann massor av klarrött blod blandat med klumpar. Vi bestämde oss för att åka in till gynakuten på KK. Var i vecka 6+0 igår. Efter 6 timmar fick vi äntligen komma in och träffa en läkare som gjorde vul. Det var långa nervösa minutrar innan läkaren vände skärmen och sa: Ser ni? Och visst kunde vi se ett litet, litet tickande hjärta. Hon kunde inte se varifrån blödningen kom. Hinnsäcken såg rund och fin ut och var inte på väg att sjunka ihop.

    På vägen hem ringde läkaren upp. De hade tydligen upptäckt bakterier i urinprovet på urinvägsinfektion så det blev raka vägen till apoteket för att hämta ut en kur antibiotika. Jag har inte haft det minsta lilla symptom på det, så det var ju en himla tur att detta upptäcktes nu.

    Nu verkar blödningen ha avtagit. Jag har slutat med Trombyl enligt AVAs inrådan.

  • Savasana

    Tack alla för era fina ord. Det värmer verkligen! Inget mer blod här än så länge.

    Mooki: Det är väldigt vanligt med blödningar vid ÄD. Så länge man inte har ont eller om det kommer klumpar brukar det inte vara någon fara.

  • Savasana
    Kvinna72 skrev 2016-02-08 14:23:30 följande:

    Hej, i torsdags sattes 1 ägg in och 3 st till frysen. Idag är jag på ruvardag 4 antar jag !?! Jag mår bra och känner direkt ingenting. Har ni tänkt eller gjort ngt speciellt efter insättning? Jobbat, varit ledig, tränat eller inte? De säger att man ska leva som vanligt men undrar ju såklart ibland ??

    Lycka till alla där ute ?? Kram


    Leva som vanligt gäller väl kanske inte riktigt när man har gjort ÄD. Det är ju så konstgjort som det bara kan bli så därför bör man undvika en hel del saker främst under de första fem dygnen innan embryot har fäst. Inte lyfta tyngre än 10-15 kg, inga bad, inget sex, inga pulshöjande aktiviteter, inte vistas bland mycket folk/infektionsrisk mm.
  • Savasana

    Ååh, jag ryser Trex när jag läser ditt inlägg. Wow, äntligen är det din tur! Stort jättegrattis!

    Som jag skrivit innan säger progesteronvärdet ingenting alls när allt är uppbyggt artificiellt och beror bland annat på när man tog blodprovet i förhållande till intaget av progesteronet.

  • Savasana

    Mooki och Milla2016: inte ni också nu. Det är som sagt supervanligt med blödningar vid ÄD. Nästan mer vanligt än att inte ha det. Så jag ger inte upp hoppet om att det ska gå vägen för er båda.

    Att ditt embryo inte hade tydliga hjärtslag Mooki tycker jag inte är något du ska oroa dig för. Det kändes ju redan från början som ditt embryo fäste några dagar efter mitt iom att du inte fick utslag på stickorna lika tidigt. Så det är säkert på gång vilken dag som helst. Det är ju först 7+0 som det ska finnas hjärtslag.

    Trombyl har jag också slutat med. Inte läge att öka Lutinusdosen något? C-vitamin är bra men man kissar ut överskottet direkt. Det finns en sort i tablettform som utsöndrar lite åt gång istället. Det är det bästa. Svindyra men, men....

    Fick du ta hcg även idag så de har något att jämföra med på fredag?

    Vila nu så mycket ni bara kan!

    Styrkekramar

Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2016