• Savasana

    Vi som planerar äggdonation 2016

    Mooki: Vad är det du känner i kroppen som gör att du inte tror det har gått vägen? Tänk på att immundämpande mediciner ofta tar bort/förminskar eventuella grav-symptom.

  • Savasana

    Wihooo, jag vågar mig på ett litet grattis Mooki! Du är bara på dag 9 efter återföring och enligt schemat nedanför är det först idag som hcg-halten är tillräckligt hög för att man ska kunna upptäcka en graviditet så det är klart att det bara blir svagt streck på testet.

    5-dagars

    One The blastocyst begins to hatch out of its shell

    Two The blastocyst continues to hatch out of its shell and begins to attach itself to the uterus

    Three The blastocyst attaches deeper into the uterine lining, beginning implantation

    Four Implantation continues

    Five Implantation is complete, cells that will eventually become the placenta and fetus have begun to develop

    Six Human chorionic gonadotropin (hCG) starts to enter the blood stream

    Seven Fetal development continues and hCG continues to be secreted

    Eight Fetal development continues and hCG continues to be secreted

    Nine Levels of hCG are now high enough to detect a pregnancy

  • Savasana
    Wish skrev 2016-01-23 23:38:15 följande:

    Hej. Jag är ny här och står inför min första äggdonation. Det är så klart mycket tankar och funderingar inför detta....

    Jag och min sambo har en del mailatkontakt med en klinik utomlands där de pga av min oregelbundna mens vill att jag ska börja ta anticonception. Är det någon som kan hjälpa mig att förstå detta? P-piller eller vad? Som sagt detta är helt nytt, så jag har förstått att jag har en hel del att lära mig.


    Välkommen hit! Jag tog också p-piller en cykel innan nedregleringen för min mens var superoregelbunden efter jag slutade med amningen. P-pillerna gör att man nollställer kroppen, typ trycker på reset.
  • Savasana

    [quote=76265034][quote-nick]ronon skrev 2016-01-24 20:18:58 följande:[/quote-nick]

    Hur går det för er andra ruvare här i tråden? NinaCamilla, emmm28, Milla2016 (hoppas jag inte missat någon) Några symtom?

    [/quote

    Jag har testdag imorgon men har smygtestat sen i tisdags och sett ett litet streck växa fram. Känner absolut ingenting. Har haft lite beige Lutinusrester.

  • Savasana

    Tack för era gratulationer!

    emmm28: Kika på inlägget jag gjorde igår morse till Mooki om vad som händer efter transfer med en 5 dagars och sen lägger du bara till 3 dagar så ser du när kroppen börjar producera HCG.

  • Savasana

    Mooki: I början blir det inte mycket skillnad på strecken. Till och med svagare vissa dagar. Jag fortsätter hålla tummarna för dig.

    Du kan inte lägga upp en bild på testet så vi får se hur det ser ut?

  • Savasana

    Nu har jag varit och lämnat blodprov. AVA vill att man lämnar två HCG-prov med två dagar emellan. Får svar först imorgon men dagens hemmatest visade två fina streck.  Solig

  • Savasana

    Wow, vad roligt att höra Mooki! Jag tror inte du ska bry dig så mycket om veckoindikatorn nu. Det skiljer sig mot en vanlig befruktning när vi först får embryot på plats dag 5. Det tar längre tid för kroppen att börja hcg-produktionen då.

  • Savasana

    Kortison ska ni alla gånger se till så att ni blir ordinerade. Det är mer eller mindre standard numera på de flesta kliniker. Om ni inte får det finns det att köpa receptfritt i många länder tex Grekland och Spanien. Det viktiga är att man aldrig får sluta tvärt utan måste trappa ner dosen väldigt långsamt.

Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2016