• Savasana

    Vi som planerar äggdonation 2016

    Stort grattis trex till ett fint litet tickande hjärta. Helt underbart!

    Lana68: Jag satte också bara in ett embryo nu denna gången då jag inte kan tänka mig tvillingar. Läkaren avrådde också och sa att chansen för graviditet inte var större med två, däremot var det risk att båda fäste för det ena embryot var så mycket bättre än det andra.

    Idag är jag i vecka 9+3. Jag har också anpassat kosten. 2,5 månad innan ingen gluten, vilket jag fortfarande inte äter. Två veckor före ET inga mejeriprodukter, aldrig koffein, ytterst lite socker och förstås ingen alkohol.

    Längtar74: Jag började med 20 mg Prednisolon en vecka innan transfer. Tror inte det spelar någon större roll om du börjar någon dag hit eller dit. Det är ju väldigt olika upplägg från klinik till klinik.

  • Savasana

    Stort GRATTIS Löparnörden! Vad roligt att höra att det blev ett fint plus!

    Och grattis Hopp72 till det lilla tickande hjärtat.

    Själv har just kommit hem från KK. Var inne för att utreda varifrån mina blödningar kommer. Allt såg bra ut och det gick inte att säga varför jag blöder/har spottings varje dag. Har haft det så nu i fyra veckor i sträck.

    Så om inte annat är jag ett levande bevis på att blödningar är vanligt vid ÄD utan att det behöver betyda något.

  • Savasana

    Kurrea: Låter så märkligt att de säger 2 ml, lönt liksom... 
    På min ordination har jag 150 ml men då har jag skött allting här hemma. De har inte haft mer inblandning än att jag ville ha med det på min ordination. När jag sen pratade med Dr L vid ET sa jag att jag skulle få dropp dagen efter och det tyckte han var bra. Han tyckte att jag skulle ha det varje dag därefter men då hejdade jag honom och sa att mitt upplägg var två gånger i veckan under ruvningen och sen ett nytt vid ev plus. Jag har aldrig fått något när jag har varit på kliniken och det har gått bra ändå.

  • Savasana

    Oj, det var verkligen ett rejält hcg-värde Tulpa! Jag har aldrig hört att man kan mäta hcg i olika enheter så jag hade nog ställt in mig på att där finns mer än en liten sötnos därinne.

    Skön kommentar "very pregnant!" Hahaha!

  • Savasana

    Hej allesammans, jag har inte heller varit särskilt aktiv här den senaste tiden. Gick in i vecka 13 igår och är helt galet trött hela tiden, samtidigt som jag mår rejält illa efter varje måltid.

    Ska göra KUB på tisdag. Trots ung donator kan jag inte låta bli att känna mig nervös.

    Har du inte gjort KUB Uptomeism?

    Stort grattis Bappen och längtar till att vara ruvare. Håller mina tummar nu.

    Hur går det för dig Mooki? Fortfarande sjukskriven?

  • Savasana

    Tulpa: jag har tagit Postafen de senaste dagarna och tycker nog att illamåendet har varit något bättre. Däremot har jag känt mig än mer trött än innan vilket jag trodde var omöjligt. Nu är jag så trött att jag inte orkar att gå och lägga mig på kvällarna. Måste sova ett par timmar innan jag orkar ta mig upp för trappan till övervåningen. Idag blir det varken seaband eller Postafen för det vankas personalfest med jobbet ikväll. Återstår att se hur detta ska sluta... Ville vänta tills efter kub med att bli officiell.

  • Savasana

    Tulpa: stort grattis! Vilken oerhörd glädje att få se det lilla hjärtat ticka på där inne.

    Mooki: Lycka till idag!

    Tack alla för era gratulationer. Jag kan inte sluta titta på de fina ultraljudsbilderna. Nu måste jag bara försöka klämma ur mig att jag är gravid på jobbet också. Hur nu det ska gå till...

  • Savasana

    Grattis Mooki! Vi följs verkligen åt. Jag har ju BF dagen innan dig, den 30 september.

    Tyckommig: Jag tror att det står för antal celler och efter punkten för hur många dagar de är odlade. Visst är dina 3-dagars?

    Läste din fråga ang att odla till

Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2016