• Savasana

    Vi som planerar äggdonation 2016

    Hej allesammans, jag har varit så supertrött i veckan att jag inte har orkat kommentera något i tråden. Har precis börjat ett nytt jobb efter att inte ha jobbat på nästan två år så jag har stupat i säng på kvällarna.

    Nu är det en dryg vecka sedan jag fick min jätteblödning och det enda som är kvar är ljusbruna Lutinus-rester. Jag har slutat med Trombyl men fortsätter som innan med Fragmin varannan dag. Imorgon eftermiddag är det dags för VUL och därefter är det hälsosamtal på MVC.

    Milla2016: Hur har det gått med blödningarna? Jag blödde också klumpar. Fick ut en gigantisk i storlek med en pingisboll som hamnade i muggen när jag skulle lämna urinprov. Gissa om jag kände att nu är det helt kört, men ett par timmar senare fick vi se ett litet hjärta slå på skärmen. Hoppas du lyckas få till ett ultraljud imorgon. Vilken vecka är du nu i?

    Mooki: Skönt att höra att ditt hcg ökar som det ska. Har dina blödningar upphört helt?

  • Savasana

    Bappen: Jag hade alla gånger kört på upplägget från din svenska gyn. IL-droppet är en näringslösning ,så så länge du inte är allergisk mot soja är det inget som kan skada kroppen. Däremot är det IL som ger den bästa effekten om det är att du har problem med ett aggressivt immunförsvar.

    Prednisolon bör man ta åtminstone 10 mg, gärna något mer med start ca en vecka innan ET.

  • Savasana

    Bra att du ska kolla upp det Mooki. Det låter ju inte som det skulle vara smärtor pga ett begynnande MF utan mer som någon infektion. Kollade de UVI förra veckan?

  • Savasana

    Mooki: Jag tänker likadant att hade det varit smärtor pga ett missfall borde det ju ha satt igång nu. Blödningen borde ju inte ha avtagit då.

    Jag går till vanliga MVC men de skickar remiss till spec MVC på sjukhuset. Så efter RUL blir det kontroller på båda ställena. Känns tryggt!

    Milla: Det låter hoppfullt!

    Tulpa: Härligt att du fick klartecken! Alltså, man undrar ju hur vissa bara kan mäta så fel. Helt galet!

  • Savasana

    Gud vad härligt att höra Mooki! Det är ju helt fantastiska nyheter.
    Men inte behöver du väl göra ultraljudet på lördag nu? Känns ju lite onödigt så tätt in på, för ni betalar väl en rejäl slant varje gång till den där Eva?

    Själv börjar jag bli rejält nervös här inför mitt VUL i em.

  • Savasana

    VUL:et gick bra. Det lilla embryot var i exakt rätt storlek för vecka 7+2 som jag är idag. Puh, vilken lättnad! Glad

    emmm28: Håller tummarna för att blödningen avtar och att allt ser fint ut nästa vecka.

  • Savasana

    Grattis Trex till finfin hcg-stegring!

    Tuttis: vad konstigt att du inte har fått någon mens. Utan hormoner bör den ju komma som vanligt om du inte är gravid. Hur många dagar efter ägglossning är du nu?

    Hur kommer det sig att du fick två embryon tillbaka? Det är ju inte tillåtet i Sverige vid ÄD. Vilket RMC är det?

  • Savasana

    Längtar74:

    Jag inboxar dig när jag kommer hem från jobb. Har tips på vem som hjälper till med IL-dropp i krokarna.

  • Savasana

    Lycka till idag Tulpa!

    Vi odlade också vidare alla våra 3-dagars frysisar till blastocyster och tack vare det har jag blivit gravid båda gångerna. Känns lite läskigt när det trillar bort ett par längs vägen men jag är så glad för att vi valde att göra så istället för att pumpa kroppen full med hormoner gång efter gång och behöva resa till Riga i tid och otid. Vi hade 8 st i frysen från början som slutade med 3 ruvningsbara blastocyster och två av dessa har lett till graviditet.

Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2016