• Anonym (Sjukt)

    Hur ser ni på att SD vill ta ifrån etniska svenskar sitt medborgarskap?

    Att SD bryr sig om etnicitet är så uttjatat. Vad värre är att folk röstar på dom bara för att dom är emot gängkriminalitet men har missat att SD skriver öppet i sitt partiprogram att förutom att dom bestämmer vilka med INVANDRARBAKGRUND som är svenska eller ej så bestämmer dom vilka ETNISKA SVENSKAR som ska få fortsätta vara medborgare med mänskliga och medborgerliga rättigheter; "även som infödd svensk kan upphöra att vara en del av den svenska nationen genom att byta LOJALITET, språk, identitet eller kultur".

    Hur fan kan detta ha smitit undan debatten?

    Det handlar alltså inte om etnicitet, det handlar om lojalitet med Partiet.

    Det handlar om fucking Sovjet. Ironiskt att många som hatar kommunism pga just dessa tendenser gärna röstar på det mest totalitära partiet i Sverige.

    Samma människor som klagar (med rätta!) på att vänsterblocket tystar ner kritik och bestämmer vilka åsikter som är fina nog röstar på ett parti som går mycket, mycket jävla längre än att snörpa på munnen och snobbigt säga något om utbildningsnivån hos den som sa ?fel? sak.

    Mycket, mycket längre än så. En person som säger fel sak när SD styr blir inte bara fnissad åt utan UPPHÖR ATT VARA EN DEL AV NATIONEN.

    Fattar ni inte hur sjukt farligt detta är? Jag snackar om att era morsor, bröder, barndomsvänner, kusiner, kollegor kan komma att försvinna för att dom inte är lojala med Partiet.

    Det HÄR är tusen ggr värre än den situation vi har idag med kriminalitet i förorter, vi snackar om en framtida diktatur.

  • Svar på tråden Hur ser ni på att SD vill ta ifrån etniska svenskar sitt medborgarskap?
  • Brolly
    Anonym (Sjukt) skrev 2018-02-15 15:08:48 följande:
    Kul att du inte har koll på ditt favoritparti. Det är redan länkat i tråden bara några inlägg över ditt. Hur ser DU då på detta? Hittills har SD-väljare i tråden avslöjat sig som galna kommunister allihop. När jag säger kommunister syftar jag på kommunisterna i Sovjet och andra diktaturers förtryck av befolkningen och hur dom ansåg sig ha rätt att avgöra vilka åsikter mm som var okej. Här har jag gått och FÖRSVARAT sverigedemokrater i flera år och inte ens låtit folk håna er lite för att visa respekt för alla medborgare och så visar det sig att NI är tusen ggr värre och efter allt hyckleri om demokrati så visar det sig att ni förvägrar fucking alla andra demokrati och vill bestämma vilken religion och kultur varenda kotte måste ha, och var man ska vara lojal.

    Det är REN diktatur, det är så jävla mycket allvarligare än något ni anklagar ?sossar? för (jag är liberal, men såna Djurfarmen-galningar som du kallar ju alla för sossar. Det lustiga är att Socialdemokraterna är ett så jävla typiskt svenskt parti och har en stor roll i hela 1900-talet i Sverige, i ?folksjälen?, dom har präglat vår kultur under 100 år och har varit dom som gett oss så bra rykte utomlands med ?den svenska modellen?. Skitkul att ni låtsas värna om ?svensk? kultur när ni trashar dom.)

    Säg som det är, ni värnar om Sovjetisk och nazistisk kultur. Same shit, båda är totalitära, vidriga, förtryckande diktaturer med exakt samma värderingar som er.

    Ni ska tvinga alla ha en kultur som ni bestämt. Så jävla sjukt, Säpo borde lista er som säkerhetsrisk.
    Ahhah fucking fucking fuck shit ,tror du att du är nån förortsgangster eller? Tönt

    Nej det står inte alls det du påstår i SD partiprogram ,att du sen feltolkar för du är en röding och hatar alla som inte delar dina extrema åsikter är nåt helt annat

    Bara för att socialdemokraterna har haft goda värderingar betyder inte det att deras nyare politik eller värderingar är nåt bra för Sverige ,Sverige faller det brinner och skjuts varje dag och folk vågar inte gå ut detta är en vardag som många har och många är rädda

    Nazistisk,kultur =P du vet ingenting om nationalsocialism, du vet inte ens skillnaden mellan nationalism och nationalsocialism, din åsikt räknas inte

    Vi är demokrater och vi är nationalister ,vi vill ha samma politik som man har i Japan världens tryggaste land btw . En nationalistisk demokrati med homogen kultur där mänskliga rättigheter självfallet respekteras

    Sen kan du sitta och skrika fuck fucking shit och att säpo ska ta oss ,visar enbart att du inte har nåt riktigt att komma med , såna antidemokrater som dig ska bekämpas     
  • Brolly
    Anonym (Läs på) skrev 2018-02-15 15:19:16 följande:
    Du har blandat ihop

    Parti 1:

    Sverigedemokraterna

    Med

    Parti 2:

    SVENSKARNAS PARTI
     Han är seriöst så okunnig att han tror nationalism och nationalsocialism är samma sak ,,,,,suck uppenbarligen är han inte kunnig i historia
  • Brolly

    Sen kan ju ts förklara vad exakt han menar med "sovjetisk kultur" 

  • Anonym (Nina)

    Undrar hur dom ser på oss svenskar som lämnat Sverige och flyttat utomlands då? Ska vi bara bli av med vårt kanske enda medborgarskap för att vi inte vill bo i Sverige?

  • Phalaenopsis
    Anonym (What) skrev 2018-02-15 08:44:46 följande:
    Så du menar att en person som är född i Sverige, vars föräldrar även är födda i Sverige (morföräldrar födda i Sverige men farföräldrarna kommer ifrån ett annat land) ska kunna bli utkastade? Vart ska dom skickas? Till ett land som deras farfar lämnade för kanske 50 år sen? Ett land, ett språk och en kultur som man själv kanske inte har nån kunskap om?
    Så tänker ju palestinierna som absolut ska tillbaka till Israel! Skrattande Som deras farfar en gång bodde i. Och då har deras "nya" grannar ändå både samma kultur och samma språk.
  • Phalaenopsis
    Anonym (Principprogram) skrev 2018-02-15 09:48:20 följande:
    TS har tolkat en rad i principprogrammet. Jag tror dock också att man menar att den som sviker nationen inte längre ska betraktas som dela av den, hur det ska gå till rent praktiskt tänker jag dock inte spekulera i.

    För de "svenska" IS-kämparna borde det i alla fall vara ganska enkelt. De har ju uppenbarligen stridit för främmande makt och borde utan konstigheter kunna bli av med sitt medborgarskap och nekas återinträde. Så att de kan leva i och njuta av det samhälle de skapat - fullt med hämndlystna tortyroffer.
  • Anonym (Veronica)
    Phalaenopsis skrev 2018-02-15 17:54:06 följande:

    Så tänker ju palestinierna som absolut ska tillbaka till Israel!  Som deras farfar en gång bodde i. Och då har deras "nya" grannar ändå både samma kultur och samma språk.


    Ja dom kan bara drömma om att få det med sionisterna i styret. Däremot tillåts ju ?judar? tillträde trots att de inte har någon somhelst ursprung därefrån och inte ens är semiter , tillskillnad från det palestinska folket.
  • Anonym (Veronica)
    Phalaenopsis skrev 2018-02-15 18:00:11 följande:

    För de "svenska" IS-kämparna borde det i alla fall vara ganska enkelt. De har ju uppenbarligen stridit för främmande makt och borde utan konstigheter kunna bli av med sitt medborgarskap och nekas återinträde. Så att de kan leva i och njuta av det samhälle de skapat - fullt med hämndlystna tortyroffer.


    Varför skulle Syrien eller Irak vilja ha dom? Dom är svenska medborgare och det är väl vårt skräp att ta itu med.
  • Anonym (Veronica)
    Anonym (Nina) skrev 2018-02-15 17:42:20 följande:

    Undrar hur dom ser på oss svenskar som lämnat Sverige och flyttat utomlands då? Ska vi bara bli av med vårt kanske enda medborgarskap för att vi inte vill bo i Sverige?


    Ni ses som förädare och kommer förvisas för all framtid, liksom era barn.
  • Anonym (x)

    Tänk att det ska vara så jävla svårt att ta in att det ts skriver är helt sant.
    Den där lilla raden i deras principprogram öppnar upp för så fruktansvärt farliga saker.
    Det handlar inte om muslimer eller islam eller kriminella eller ens återvändande is-krigare.
    Det handlar om att du eller jag eller vem som helst som har svenskt medborgarskap kan bli utkastade för vad som helst som misshagar sd:s partiledning.
    T ex, att tro på nån annan religion än kristendomen. eller att inte tro alls.
    Att vara för högljudd feminist eller miljökämpe eller obehaglig journalist som ses som farlig för partiet för att hen kan avslöja sanningar som sd inte vill ska komma ut om dom.
    Att vara homosexuell lär mycket väl kunna vara en anledning.
    Att vara bidragstagare.
    Men framförallt att gå i opposition mot sd som politiker som har andra åsikter än vad sd har lär ligga risigt till, precis som det är i alla diktaturer. 

    Jag kan förstå att man vill att grovt kriminella ska ut, det vill jag med, men när det gäller din mormor, som sagt något lite vidlyftigt. 
    Eller dina barn som protesterar mot sd, eller som har blivit kära i nån av samma kön.
    Är det lika kul då när dom blir utslängda ur Sverige. 

    Den där till synes lilla oskyldiga raden kan göra Sverige till en diktatur med sd i maktsätet och sen får vi stora problem med att få bort dom.
    Då blir det oåterkalligt dom som bestämmer och ett sånt Sverige vore förödande.

    Jag är lika förvånad som ts över att det här verkar ha gått under radarn för så många. 

Svar på tråden Hur ser ni på att SD vill ta ifrån etniska svenskar sitt medborgarskap?