• Anonym (Sjukt)

    Hur ser ni på att SD vill ta ifrån etniska svenskar sitt medborgarskap?

    Att SD bryr sig om etnicitet är så uttjatat. Vad värre är att folk röstar på dom bara för att dom är emot gängkriminalitet men har missat att SD skriver öppet i sitt partiprogram att förutom att dom bestämmer vilka med INVANDRARBAKGRUND som är svenska eller ej så bestämmer dom vilka ETNISKA SVENSKAR som ska få fortsätta vara medborgare med mänskliga och medborgerliga rättigheter; "även som infödd svensk kan upphöra att vara en del av den svenska nationen genom att byta LOJALITET, språk, identitet eller kultur".

    Hur fan kan detta ha smitit undan debatten?

    Det handlar alltså inte om etnicitet, det handlar om lojalitet med Partiet.

    Det handlar om fucking Sovjet. Ironiskt att många som hatar kommunism pga just dessa tendenser gärna röstar på det mest totalitära partiet i Sverige.

    Samma människor som klagar (med rätta!) på att vänsterblocket tystar ner kritik och bestämmer vilka åsikter som är fina nog röstar på ett parti som går mycket, mycket jävla längre än att snörpa på munnen och snobbigt säga något om utbildningsnivån hos den som sa ?fel? sak.

    Mycket, mycket längre än så. En person som säger fel sak när SD styr blir inte bara fnissad åt utan UPPHÖR ATT VARA EN DEL AV NATIONEN.

    Fattar ni inte hur sjukt farligt detta är? Jag snackar om att era morsor, bröder, barndomsvänner, kusiner, kollegor kan komma att försvinna för att dom inte är lojala med Partiet.

    Det HÄR är tusen ggr värre än den situation vi har idag med kriminalitet i förorter, vi snackar om en framtida diktatur.

  • Svar på tråden Hur ser ni på att SD vill ta ifrån etniska svenskar sitt medborgarskap?
  • Anonym (Veronica)
    Superbrolly skrev 2018-02-15 21:02:50 följande:

    Jag förespråkar dödsstraff , allt annat är röding straff och en belöning .Känns lite onödig att behöva utvisa nån man har hängt för de skulle ske om jag bestämde

    Källa på att han var sd sympatisör , sen spelar den nån roll? Jag som SDare anser knappast att man ska komma billigt undan pga politiska åsikter

    Jag skiter i om du är ivt brun svart gul eller orange med gröna prickar , jag skiter också vilken religion eller vilket parti du tillhör .Mördar du eller våldtar ska det ALLTID vara dödsstraff för ALLA 


    Det är din åsikt, dock uppenbarligen inte sd:s. Där de anser att folk som följer andra religioner eller bryter sin lojalitet skall utvisas .Ändå röstar du på dom?!

    Dessutom, är sd för dödsstraff?
  • 811433355
    På samma sätt som den som är född in i en annan nation senare i livet kan bli en del av den svenska nationen menar vi också att man även som infödd svensk kan upphöra att vara en del av den svenska nationen genom att byta lojalitet, språk, identitet eller kultur.

    Tack, men jag saknar en fortsättning. Vad händer om man som infödd svensk upphör att vara en del av den svenska nationen?
    Vi kan ju inte bara sitta och gissa eller hur. Säger de uttryckligen att en infödd svensk blir utvisad om den byter språk?
  • Anonym (Veronica)
    Superbrolly skrev 2018-02-15 21:16:38 följande:

    Jag har inte sagt att det är SD åsikter JAG är för dödsstraff sen vad dom tycker skiter jag fullständigt i, nej det är dom tyvärr inte SD är alldeles för mjuka mot kriminella för min smak, men dom vill iallafall inte straffa våldtäktsmän med bostadsrätter armband och fika som dom andra gör så sd får min röst för dom är det minst dåliga alternativet

    Varför ska man inte utvisa folk som inte är svenskar och som inte har nåt här att göra?


    Så du vill rösta på ett parti du inte delar samma uppfattningar med?! Ännu förespråkar inte sd dödsstraff för etniska svenskar som tröttnat på att fira midsommar utan det är utvisning som gäller.. är det något du står bakom? Är det något du vill se ska bli det ?nya förbättrade ? Sverige?

    Vem är du att bestämma vem som får vara här eller inte? Vem är du att avgöra det?

    Läs deras partiprogram istället.. de vill utvisa ALLA som inte följer deras marsch
  • Nosslin
    Anonym (Principprogram) skrev 2018-02-15 09:48:20 följande:
    TS har tolkat en rad i principprogrammet. Jag tror dock också att man menar att den som sviker nationen inte längre ska betraktas som dela av den, hur det ska gå till rent praktiskt tänker jag dock inte spekulera i.

    är både för och emot det beroende på hur en sån sak skulle implementeras. Om man väljer t.ex. att dra och slåss för IS så kan man dra åt helvete och absolut bli av med sitt medborgarskap så fort man blir fri från fängelset efter ett att antal år, för att sedan bli utkörd ur landet. Det gäller att tydligt definiera vad som menas med att "svika nationen" isf. Att flytta till annat land i ett par år?
  • Anonym (Aska)

    Det är ett förslag som SD aldrig får igenom iom att Sverige är en demokrati och en sådan lag skulle bryta mot vår grundlagsstiftning. Men det är oroande att man ens tänker i de banorna.

  • Rejnar
    Anonym (Aska) skrev 2018-02-15 21:39:08 följande:

    Det är ett förslag som SD aldrig får igenom iom att Sverige är en demokrati och en sådan lag skulle bryta mot vår grundlagsstiftning. Men det är oroande att man ens tänker i de banorna.


    Så du tycker att IS krigare är svenskar och ska tillbaka hit? Stödjer du terrorism?
  • Anonym (Aska)
    Rejnar skrev 2018-02-15 21:45:13 följande:
    Så du tycker att IS krigare är svenskar och ska tillbaka hit? Stödjer du terrorism?

    Nej jag stödjer inte terrorism och jag värnar vår demokrati. Det är ett skäl till att SD aldrig blir ett alternativ för mig.
  • snöflingornasåsött

    Wääää WÄÄÄ sd är elaka dom tycker annorlunda än snöflingorna snyft snyft

  • Anonym (Aska)
    snöflingornasåsött skrev 2018-02-15 21:48:25 följande:
    Wääää WÄÄÄ sd är elaka dom tycker annorlunda än snöflingorna snyft snyft

    ?
Svar på tråden Hur ser ni på att SD vill ta ifrån etniska svenskar sitt medborgarskap?