• Akira Öken

    IVF sommar/höst 2018

    mammsen79 skrev 2018-08-27 08:43:40 följande:

    Jag har fått till mig att inte träna nu under denna behandling, jag som älskar att träna. Simma o promenader går bra men jag undrar om cykling går bra? Någon som vet?


    Under mina behandlingar har jag blivit uppmanad att inte träna hårt och lyssna på kroppen. Tänker att man kan göra det som känns bra.
  • Akira Öken
    Cnia skrev 2018-08-27 10:37:43 följande:

    Hej, hoppar också in här :)

    Är inne på mitt första IVF försök, långt protokoll. Kört med Gonal sen i onsdags och synarela då i snart 4v. Första ultraljud på onsdag, så spännande. Preliminärt äggplock v.36. Har läst att många mår dåligt vid nedreglering men inte under stimulering?! Sedan start med gonal är jag så vansinnigt trött, orkar inte göra någonting. De gånger jag tvingat ut mig på promenad eller annan aktivitet somnar jag på soffan när jag kommer hem. Hormonell som tusan, gråter flera ggr om dagen. Huvudvärk dagligen. Är helt slut, ska börja studera snart, orolig för hur jag ska orka det, känner helst bara för att ligga på soffan hela dagarna och snyfta till film. Någon som känner igen sig?


    Hej!

    Tycker jag har mått sådär både under nedreglering och stimulering, både fysiskt och psykiskt. Tänker att det inte är konstigt när man mixtrar med hormonerna på det här viset. Men jäkligt jobbigt och jag tänker ofta att det är så jäkla orättvist med allt som man som kvinna måste gå igenom under IVF.
  • Akira Öken
    Wishful skrev 2018-08-27 13:16:25 följande:

    Blev självklart positivt igårkväll. Nu är det bara att vänta på mens sen ringa kliniken och börja med ägglossningstest igen och hoppas att jag har bättre timing nästa månad. Inte mycket att göra men sjukt frustrerande när man bara vill komma igång.


    Men vad trist! Vilken klinik är det?
  • Akira Öken
    Saner skrev 2018-08-27 21:30:19 följande:

    Imorn bitti ska man ta test innan jobbet....nervöst. har lite mensvärk då å då och ömma bröstvårtor. Även trött. Känns bra heheh


    Håller tummarna! :)
  • Akira Öken
    Percafluviatilis skrev 2018-08-28 08:10:29 följande:

    Åh, känns ju lovande ändå :) Hoppas det är lika många ägg i dem!

    Jag tragglar med mina provresultat gällande cell- och vävnadsprov. De har kommit nu men min läkare är bortrest och de måste därmed få en annan läkare att titta på detta och återkomma till mig. På fredag har vi startmöte :)


    Hoppas också det! Och det får även gärna vara så att några av de mindre har växt till sig och är mogna. :)

    Såg att du nu fått svar på proverna och kan köra igång igen inom kort. Skönt att allt såg bra ut! Vet du någon om behandlingsplanen eller är det sådant ni ska prata om på fredag?
  • Akira Öken
    Inalina skrev 2018-08-28 09:10:59 följande:

    Det låter ju jättebra! då blir det Ovitrelle för dig i morgon antar jag? Så spännande, nu kör vi igen!! åker till Prag nästa vecka men vet inte vilken dag ännu. Ska nog överföra mina båda eskimåer.


    Japp! Det blir Ovitrelle imorgon (och det är även sista dagen med Suprefact). Vi verkar vara i takt. :) Spännande med att eventuellt sätta in två. Får ni bestämma det själva?
Svar på tråden IVF sommar/höst 2018