Nour El Refai berättar – bryter upp med Henrik Schyffert: "Gemensamt beslut"

Komikerparet Nour El Refai och Henrik Schyffert har under sina nästan tio år tillsammans både blivit föräldrar till sonen Sami, snart tre år, och startat upp den nu över två år gamla podcasten "Nours poddelipodd och Henrik". Nu berättar El Refai och Schyffert att de bryter upp podcastens rutiner.

Nour El Refai och Henrik Schyffert berättar att de kommit fram till ett gemensamt beslut som innebär att Henrik Schyffert inte kommer vara med i deras gemensamma podcast lika mycket som tidigare. Detta till följd av att Schyffert jobbar så mycket, menar El Refai.

I en video på Instagram kommer Nour El Refai och Henrik Schyffert nu med beskedet att de inte längre kommer fortsätta med deras gemensamma podcast som vanligt. Detta på grund av att Henrik Schyffert jobbar så mycket, menar Nour El Refai.

– Vi har något vi behöver berätta för er. Vi känner att det ibland är svårt att få till "Nours poddelipodd" och vi har ju varit sena ibland och det tycker vi är jobbigt. Henrik jobbar ju jättemycket så därför har vi tänkt att Henrik inte behöver vara med alltid, säger Nour El Refai i videon och fortsätter:

– Det är ett gemensamt beslut som vi tagit.

Videon avslutas med en sorgsen Henrik Schyffert som kramas om av sin sambo Nour El Refai, som säger tack och hej med glimten i blicken.