Eva Rydberg har två barn – så ser de ut idag 

Eva Rydberg har varit i rampljuset sedan hon var i tjugoårsåldern och har sedan dess gjort karriär som både skådespelare, sångerska och komiker. Hon är även mamma till två barn, samt mormor och farmor till totalt fyra barn. Du kan läsa mer om det här!

Eva Rydberg.

Mångsysslaren Eva Rydberg, 80, är en riktig showartist, minst sagt. Vid sidan om sin karriär som skådespelare, komiker och sångerska har hon fått två barn – en dotter och en son som faktiskt gått i sin mors fotspår och verkar inom samma bransch. 

Eva Rydberg har två barn: Karl och Birgitta 

Åren 1969–1972 var Eva Rydberg gift med Ola Brunkert. När den relationen tog slut blev Rydberg tillsammans med Mats Hellqvist

1974 blev Mats Hellqvist och Eva Rydberg föräldrar till sonen Karl Rydberg. När relationen till Hellqvist tog slut fann Rydberg kärleken i Tony Johansson. Paret gifte sig 1979 och 1980 fick de dottern Birgitta Rydberg ihop. 

Eva Rydberg och Tony Johansson är gifta än idag. 

Eva Rydbergs son Karl Rydberg 

Evas son Karl Rydberg har idag hunnit bli 49 år. Han jobbar, precis som sin mamma, som skådespelare på teatern. Han är tillsammans med en kvinna vid namn Sara Nyström

Karl Rydberg.

Eva Rydbergs dotter Birgitta Rydberg 

Dottern Birgitta Rydberg är även hon skådespelare på teatern. Hon är 43 år gammal och gift med Robert Rydberg

Birgitta Rydberg.

Barnbarn 

Eva Rydberg är både farmor och mormor. Hon är farmor till tvillingarna Majken och Hugo, Karl Rydbergs barn, samt mormor till Astrid och Vera som är barn till Birgitta Ryberg.