Bullar med keso eller kesella?
Fick smaka jättegoda bullar igår, vanliga vetebullar verkade det som.. fick reda på at det var keso i dem, eller var det kesella? Någon som vet vilka sorts bullar jag menar och som kan ge mig ett recept?
Fick smaka jättegoda bullar igår, vanliga vetebullar verkade det som.. fick reda på at det var keso i dem, eller var det kesella? Någon som vet vilka sorts bullar jag menar och som kan ge mig ett recept?
hmm det enda jag bakar med kesella är saffransbröd..såååå gott..
någon annan?
lät jättegott ! får du tag i receptet vill jag ha det också var dem nyttigare än vanliga bullar eller ? gud vad sugen jag blev !!
ingen anna som vet?
Jag har också bara hört om lussebullar med kesella, men principen är ju att byta ut fett mot kesella meger, för att få bullarna magrare och saftigare.
Så det är väl bara att prova, byt ut hälften av fettet mot kesella. Jag provade med kesella vanlij en gång, och det blev kanongott.
men jag tror inte detta var några lussebullar eller några bullar med saffran i?
Nej, jag menade att det nog fungerar med samma princip på vanliga bullar.
ta receptet med lussebullar www.arla.se/templates/Recipe.aspx&RecipeID=157 men skippa saffranet och baka ut dem som vanliga bullar istället