Larver i maten.
Hej.
Väljer att vara anonym då det här är lite pinsamt (enligt mig!) Jag och min familj har varit på en minisemester i tre dagar och kom hem i går. Innan vi åkte blev det väldigt(!) bråttom för att hinna packa in ungar, hinna med färjor o.s.v. så det tomma paketet som det tidigare legat rökt skinka i låg kvar på bordet sedan frukosten... När vi kom hem var det första jag gjorde att lyfta upp det och städa bort stress-stöket som blev innan vi åkte och till min fasa upptäcker jag vita, rätt stora (för att vara såna) LARVER i paketet!!! Jag fick såna otroliga äckelkänslor i kroppen att jag bara släppte dem och allt annat jag höll i och skrek "FY FAAAAN!" rakt ut. Hur sjutton kommer de in dit? Hur "uppstår" de? De kryper ju inte in dit från någon annanstans vad jag förstår, utan föds i skinkpaketet. Ur någon bakterie? Och i så fall hur sjutton lyckas de komma på bara så kort tid?! Är lite nyfiken, så om någon vet får de gärna svara :)