• annca

    Kyckling - med eller utan skinn?

    Började undra: äter du "rocken"
    ja, skinnet alltså, när du äter kyckling?

    (Äter du inte kyckling är det här ingen omröstning för dig! Men gråt icke - det kommer nog fler! )


    ~*~ Det är lättare att prata än att säga något ~*~
    Omröstning
    Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.
  • Svar på tråden Kyckling - med eller utan skinn?
  • annca

    Kan tillägga att själv äter jag inte på villors vis skinnet!
    Det får någon annan sååå gärna av mig!


    ~*~ Det är lättare att prata än att säga något ~*~
  • snillis

    Jag tycker att skinnet är jättegott eftersom det är där smaken sitter. Tyvärr och det också där fettet sitter så jag äter oftast utan ändå

  • Tussan05

    Jag ÄLSKADE skinnet på kycklingen om det var knaprigt men har sett nu att det är generande hårväxt (fjädrar kvad) på alla jag fått så nu tycker jag det är superäckligt!

  • seafree

    Älskar knaper stekt skinn, men äter det inte pga fettet!


    Tänk att det ska vara så svårt för storken!
  • Soya

    När jag var mindre skulle skinnet absolut vara sladdrigt *isch* men nu vill jag ha det knaprigt. MUMS!

  • Smaskros

    Jag kan mkt väl äta det om det är knaprigt.

    Men jag undviker det oftast då jag en gång fick in grillad kyckling med en hel del fjädrar kvar nere på låret. Blev då lite äcklad.

    När jag själv gör kyckling tar jag faktiskt bort skinnet (oftast iaf) innan jag skickar in dem i ugnen.Skrattande

  • glasbubblan

    Om jag är hemma och inte har gäster så brukar jag tugga på skinnet (det är ju kryddningen man vill åt!) och sen "spotta ut" det... hehe... men det lär ingen annan än min närmaste familj nånsin få se. .

    Officiellt äter jag inte skinnet, nej.

  • Jessica24

    Nä, jag äter inte skinnet på kycklingen. Har ocks åsvårt för att knapra på ben, vingar osv. Ska det vara kyckling, så ska det vara filéer.


    ♥ Victor 14/3-2006 ♥
  • Jossebell

    slutade äta pga fettet och sedan tycker jag det är äckligt men vissa restauranger serverar med och då får man vackert äta för jag "pillar" inte i maten.

  • Puffen

    Bara tanken på att det är skinn... URK!!

  • imperia72

    Äter utan skin och håller på att spy åt ungarna som älskar skinet, kan inte ens titta på dem när de äter det

  • Sömntutan

    I love knaprigt skinn, men äter det inte så ofta eftersom det inte är speciellt bra om  man vill tänka på vikten.


    Hjärtat tar aldrig semester....
  • AngieBella

    Usch för skinn!! Vill ha kyckling filé...

  • Anderssons fru

    Äter inte skinnet. Blä.

  • Mysterious

    Usch nej.. ser dom där fula halvstora kycklingarna, hälften av fjädrarna är borta och kvar är det där äckliga prickiga skinnet..

    GAAAH... va äckligt..


    Nothing else matters...
Svar på tråden Kyckling - med eller utan skinn?