Detta kan göras som förrätt eller som små snittar.
Du behöver:
Formfranska
Vispgrädde
Majonäs
Kalles Kaviar
Dill
Rödlök
Purjolök
Räkor
Garnering:Räkor, löjrom, citron,ostbågar
Vispa grädden hårt, tillsätt majonäs (ska var mer grädde en majonäs)
Tillsätt kaviar.
Hacka rödlök,purjo,räkor,dill blanda i smeten
Mixa ostbågar i mixen, kläd bakelsen med ostbågar strax innan servering.
Jag har tyvärr inga exakta mått, man får prova sig fram.
Du skär ut formfranskan i den storlek du vill ha förrätten, en kaffekopp brukar vara bra mall för en förrätt, en äggkopp för små snittar. Sedan varvar du bröd, blandningen, bröd också blandning över hela och sedan precis innan servering lägger du på ostbågsmixen.
Låter kanske lite rörigt,men det blir fantastiskt gott!!
Har haft det som mingelmat och som förrätt många gånger och det är väldigt uppskattat!
Lycka till!