Hjälp med pannacotta å couscoussallad!
Jag ska ha kalas för ca 100! personer snart och har funderingar på pannacotta. Men jag har aldrig ätit det själv, så jag måste testa här hemma först.
Nu undrar jag hur man äter det, kylskåpskallt eller rumsvarmt?
Kan man frysa in pannacottan ifall man gör den långt i förväg? (Jag tror iof sej inte att man kan det...)
Annars, hur långt i förväg kan man göra den om den inte går att frysa? Jag skulle vilja ha några dagar på mej iaf.
Vad har ni för tips på smaksättning och frukt-/bärtillbehör?
Hur serveras den enklast till så många? Portionsvis eller i stora formar? Om man gör portionsvis, vad använder man då? Man har ju inte 100 glasskålar, direkt! Kan man använda lite finare engångs-plastmuggar? Men var har man frukten/bären då?
Sen tror jag att vi ska äta couscoussallad och färdigköpta kycklingklubbor samt ev ngt skivat kött.
Vad skulle ni ha gjort för kall sås till det?
Och vad skulle ni ha haft i salladen? Jag funderar på rödlök, oliver, soltorkade tomater och couscous förstås.
Passar det med gurka i? Man vill ju inte ha en massa sorter som ska tärnas till 100 pers, heller?
TACKSAM FÖR HJÄLP!