• Anonym (Chockad)

    Han har varit på bordell - flera gånger!

    Vad ska jag göra - mitt livs kärlek avslöjade precis att han har köpt sex i flera års tid... Jag fattar inte hur han kan göra detta mot mig. Varför berätta nu? För att han inte orkade vara tyst längre sa han...? Jag frågade om han såg på mig som en hora också, på det svarade han nej, jag har respekt för dig, du är min tjej?! Vad menar han och vad ska jag göra??? Jag älskar (älskade?) honom, men min första tanke var äckel och avsmak, men vi har ju barn på gång... Hjälp!

  • Svar på tråden Han har varit på bordell - flera gånger!
  • luffilu

    vaddå respekt? han är ute å vänsterknullar ju. är de att respektera någon?

  • Anonym

    Han kanske lider av sexmisbruk, det är en last som kan vara lika svårr att sluta med som sprit eller rökning.. Så döm honom inte för hårt innan du har all information.

  • Lilja84

    Det första är ju att du måste gå och testa dig för diverse könssjukdomar , då det har pågått i flera år.

    Jag tror personligen inte jag skulle klara av att leva med en man som köper sex , jag känner avsmak och äcklad av det hela bara jag tänker på det ..
    Sen tror jag inte heller jag skulle ha förtroende för killen heller , han har alltså undanhålligt en sån sak för dig.
    Och har JAG  inte förtroende för en person som står mg nära kan den personen inte längre vara mig nära .

    OM .. och då menar jag OM du separerar med honom betyder det ju inte att barnet inte kommer ha 2 föräldrar för det .


    Livet kan ge dig skit ibland , men då plockar man upp det och slänger det i soporna
  • Anonym (Ut med han)

    Jag hade inte ens packat väskan åt han. Hade hivat ut alla saker från balkongen och bett han dra åt, ja ett håll ni vet...

  • Ängel1982

    att gå på bordell o pippa är väl knappast bättre än ett vanligt vänsterkn-ll.
    Jag hade dumpat honom.
    Men det är ju jag det. Ingen annan kan tala om för dig hur du ska göra.

  • Anonym

    Kom du på honom eller sa han det själv.. Det är stor skillnad.

    Om han själv erkände det utan att du misstänkt något så är det mindre oförlåtligt än om du kommit på honom.

    För om han är sexmissbrukare inser sitt problem och vill göra något åt det så tycker jag du ska försöka stötta honom att försöka hitta ett sätt för honom att komma ifrån missbruket (Förutsatt att du klarar av det så klart).

    Men du bör nog se till så han testar sig för könsjukdomar.

  • Anonym (Chockad)

    Hej igen,
    jag vet som sagt var inte vad jag ska göra. I februari kommer vårt gemensamma barn... Han påstår att han alltid använt kondom, men visst ska jag testa mig, men iom en blödning i början av graviditeten gjorde jag i alla fall ett klamydiatest i somras som var negativt, så det är nog inte det jag oroar mig mest för. DET ÄR JU HELA LIVET JAG OROAR MIG FÖR!! Jag har ju byggt upp livet kring den här mannen. Han som är och alltid kommer att vara pappan till mitt barn... Jag måste ju alltid hålla kontakten!

    Just nu är han inte hemma, han sa att han skämdes och gick hem till sin bror. Jag tror på honom för han påstod att han bara varit på bordeller i Tyskland, dit han jobb ofta tar honom. Men det har pågått i flera års tid, ibland bara veckor emellan, ibland månader. Fy faaan, hela mitt liv rämnar ju för det här...

    OCh kanske har ni rätt att jag ska packa en väska, men i så fall blir det min, jag vill inte stanna i detta hem då det påminner för mycket om mitt liv och min kärlek. Men att börja om på nytt när man har ett växande liv i magen... Hur orkar man???

  • Anonym (Chockad)

    Sexmissbrukare? Hur vet man om han är det?

    Det var i alla fall han själv som berättade det nu i eftermiddags, jag misstänkte ingenting, ingenting! Jag tordde att han älskade mig. Jag grät i timmar och har fortfarande inte fattat, men han var så lugn när han sa det precis som om han lättade sitt hjärta, men samtidigt rasade min värld samman och mitt hjärta krossades....

Svar på tråden Han har varit på bordell - flera gånger!