Chevré?
Hej! Vågar man äta Chevré ost om man har det i en lasagnesås? Den värms alltså upp till kokpunkten.
Hade laddat för lasagne med chevré och spenat men blev plötsligt osäker.
Hej! Vågar man äta Chevré ost om man har det i en lasagnesås? Den värms alltså upp till kokpunkten.
Hade laddat för lasagne med chevré och spenat men blev plötsligt osäker.
Jajamensan, har chèvren puttrat en stund är alla eventuella baskelusker döda.
Den kan ju vara pastöriserad, titta pâ förpackningen!
Man kan äta all ost om den är så pass uppvärmd så att den "bubblar". Bra för alla oss ostälskare
Måste man verkliga hetta upp chèvreost om den är pastöriserad är det väl inga problem? Jag har ätit "ljummen" chèvre flera gånger... oops...
All ost är tillåten om den upphettats till bubblande het. Står på slv.se
Tack! Läste precis det tidigare inlägget och ädelost på pizza och där fanns ju svaret.
Jag bor i ostarnas förlovade land och 90% av ostarna i min kyl är pastöriserade ( chevre, camenbert och blâmöggel) det är samma ostar som gâr pâ export. Det stâr alltid pâ om dom är pastöriserade elr inte.