• I am who I am

    Kan man smälta Marabou mjölkchoklad och få det att stelna sen igen?

    Har bakat bountybollar (se min pres) men hade bara mjölkchoklad hemma, har använt ljus blockchoklad innan.

    Någon som vet om jag kan använda mjölkchoklad istället?


    Älska mej för den jag är, inte för den jag borde vara!
  • Svar på tråden Kan man smälta Marabou mjölkchoklad och få det att stelna sen igen?
  • Linda1976

    Ja - jag gör jordnötskakor och använder mjölkchoklad- det stelnar snabbt i kylen.

    Blockchoklad är ju ganska äckligt!

    Bountybollar? Räcka ut tungan RECEPT TACK!! Omgående!!


    A true lady never travels behind less than twelve cylinders.
  • I am who I am

    Åh, va bra.. här ska det doppas.

    Fler får jättegärna svara och berätta om era erfarenheter..


    Älska mej för den jag är, inte för den jag borde vara!
  • I am who I am
    Linda1976 skrev 2006-11-14 20:07:52 följande:
    Ja - jag gör jordnötskakor och använder mjölkchoklad- det stelnar snabbt i kylen.Blockchoklad är ju ganska äckligt!Bountybollar?  RECEPT TACK!! Omgående!! A true lady never travels behind less than twelve cylinders.
    Receptet finns i min presentation... + många fler.. Flört
    Älska mej för den jag är, inte för den jag borde vara!
  • Jasusu

    Varför gick jag in o läste din press...jag som försöker gå ner i vikt!!

  • I am who I am

    Sorry, styrkekramar till dej som anstränger dej! Själv borde jag gå ner nästan 30 kg.. men det är ju inte konstigt man ser ut som man gör..hahaha.


    Älska mej för den jag är, inte för den jag borde vara!
  • Linda1976

    Receptet på jordnötskrisp är det jag tänkte på - där använder jag Marabou mörk


    A true lady never travels behind less than twelve cylinders.
  • I am who I am

    Tack Linda, kanonbra tips... det är ju godare med Marabou.. blockchoklad är så torr på något sätt...


    Älska mej för den jag är, inte för den jag borde vara!
Svar på tråden Kan man smälta Marabou mjölkchoklad och få det att stelna sen igen?