Kan man smälta Marabou mjölkchoklad och få det att stelna sen igen?
Har bakat bountybollar (se min pres) men hade bara mjölkchoklad hemma, har använt ljus blockchoklad innan.
Någon som vet om jag kan använda mjölkchoklad istället?
Har bakat bountybollar (se min pres) men hade bara mjölkchoklad hemma, har använt ljus blockchoklad innan.
Någon som vet om jag kan använda mjölkchoklad istället?
Japp det kan du.
Ja - jag gör jordnötskakor och använder mjölkchoklad- det stelnar snabbt i kylen.
Blockchoklad är ju ganska äckligt!
Bountybollar? RECEPT TACK!! Omgående!!
Åh, va bra.. här ska det doppas.
Fler får jättegärna svara och berätta om era erfarenheter..
Varför gick jag in o läste din press...jag som försöker gå ner i vikt!!
Sorry, styrkekramar till dej som anstränger dej! Själv borde jag gå ner nästan 30 kg.. men det är ju inte konstigt man ser ut som man gör..hahaha.
Receptet på jordnötskrisp är det jag tänkte på - där använder jag Marabou mörk
Tack Linda, kanonbra tips... det är ju godare med Marabou.. blockchoklad är så torr på något sätt...