• ShuppShupp

    Riktigt kladdig kladdkaka??

    Någon som har ett bra recept på en sådan??

    Den måste bli kladdig

  • Svar på tråden Riktigt kladdig kladdkaka??
  • CamoMillan

    Frödinges fryst kladdkaka. Ta den och värm i micron i ca 40 sek. Den blir superkladdig & jättegod med lite grädde till. Och enkelt är det med


    ♥♥Hannah ♥♥Tindra♥♥
  • greeneyes

    kladdigheten beror ju främst på hur länge man har den inne, ju kortare tid desto kladdigare

  • Millani
    Kladdkaka
    2 ägg
    3 dl socker
    Vispa poröst
    1,5 dl vetemjöl
    2 tsk vaniljsocker
    1 krm salt
    100 gram smält smör/margarin

    Blanda  dom torra och rör ner smöret sist.
    Ugn 150-175 grader 35-50 min.

    Mummsig!! Den blir godast när den är riktigt avsvalnad.
  • Millani

    Hoppsan glömmde det viktigasteGenerad



    Kladdkaka
    2 ägg
    3 dl socker
    Vispa poröst
    1,5 dl vetemjöl
    2 tsk vaniljsocker
    1 krm salt
    4 msk kakao
    100 gram smält smör/margarin

    Blanda  dom torra och rör ner smöret sist.
    Ugn 150-175 grader 35-50 min.

    Mummsig!! Den blir godast när den är riktigt avsvalnad.
  • E l l a

    Millanis recept är jättegott! Det är precis den som min sambo brukar göra och som jag tappat bort receptet på. Tack!!!!

  • melonpuss

    Denna blir supergod o kladdig!

    Vispa
    2 dl socker
    4 ägg

    Smält
    200 g margarin
    200 g blockchoklad

    Blanda
    2 ½ dl mjöl
    1 tsk bakpulver

    Blanda alltsammans och in i ugnen 200 C 15-20 min

  • Haraldsmamma

    JANSSONS ANTIDEPPKAKA


     

    200 gr smält margarin


    3 Dl socker


    2 Ägg


    1 dl kakao


    4 tsk vaniljsocker


    2 dl vetemjöl


    1 tsk bakpulver


     

    Smält smöret och blanda i de andra ingrediensena till en smet, ganska lös... det blir bra hur man än gör


     

    Grädd i mitten av ugnen i 175 gr i 25 minuter. Ställ ut och svalna på balkongen om du är sugen så går det snabbare.


     

    Glasyr;


     

    2dl vispgrädde


    2 dl socker


    100 gr mörk choklad, mörkare ju bättre


    Koka i en liten kastrull under omrörning och rör om. Det har en tendens ock koka över


    så håll alltid ögonen på kastrullen (bra jobb för din sambo om han vill smaka får han va me o göra de tråkiga... :) )


     

    Se till att kakan är kall eller åtminstone inte varm.


    Häll över den här glasyren när den tjockna lite.


     

    Nu till det värsta, vänta på att glasyren stelnat.


     SUPERGOTT!
  • lindac77
    CamoMillan skrev 2006-11-19 10:53:12 följande:
    Frödinges fryst kladdkaka. Ta den och värm i micron i ca 40 sek. Den blir superkladdig & jättegod med lite grädde till. Och enkelt är det med ♥♥Hannah ♥♥Tindra♥♥
    Kan bara hålla med - den är jättegod!!
  • Laire
    greeneyes skrev 2006-11-19 10:54:04 följande:
    kladdigheten beror ju främst på hur länge man har den inne, ju kortare tid desto kladdigare
    Det var min miss när jag och en kompis skulle göra det första gången, vi trodde det var som sockerkaka och väntade tills den var helt torr. Inte tyckte vi den levde upp till namnet när vi åt den
     Älska dig själv 
Svar på tråden Riktigt kladdig kladdkaka??