• lycra

    Jag åt pannkakssmet... farligt?

    Hoppsan.. jag gör pannkakor nu & åt lite av smeten. För sent insåg jag att man får juh inte äta råa ägg? är det farligt att jag åt lite? Jag doppade väl fingret 8-10 ggr & åt :) Ska jag oroa mig?

  • Svar på tråden Jag åt pannkakssmet... farligt?
  • Titti och mini

    Man får äta råa ägg om de är svenska o kontrollerade vilket praktiskt taget alla är i de vanliga affärerna Du behöver absolut inte oroa dig, kollen för salmonella är mkt god

  • lycra

    åh tack!!! för nu råkade jag äta igen hihihi =) graviditets alzeimers =)

  • Linda1976

    Njet, oroa dig inte! Det enda som SKULLE KUNNA vara farligt är om äggen var salmonellasmittade, och hur ofta händer det i Sverige? Typ aldrig, så oroa dig inte! Hoppas pannkakorna blev goda!

  • Carro Å

    Svenska ägg ska ju vara salmonellafria så det ska inte vara nån fara :) käka på

  • Lilla K

    lycra: det du borde oroa dig för är dina matvanor, pannkakssmet är ju äckligt ju! Tacka vet jag sockerkakssmet!

  • Lilla K

    Deg också? Du är ju stollig du! (Fast ok, pepparkaksdeg är kanon, och kanelbullsdeg, efter det att man fått dit smör, socker och kanel!)

Svar på tråden Jag åt pannkakssmet... farligt?