• Annis 77

    Pannbiff/Blandfärs

    Var ute på lunchen med jobbet på ett finare lunchställe och åt en pannbiff. Jag bad om att få den genomstekt och fick då som svar att den automatiskt serveras genomstekt.

    Men när jag fick in biffen så var den inte grå i köttet utan mer vitare/ljusrosa. Fick för mig att det var blandfärs eftersom den blir väl inte helt grå i färgen när man steker det ?

    Är lite orolig nu att jag ätit något som inte varit tillräckligt stekt, men det var absolut inte rött eller att det kom köttsaft från den. Någon som kan lugna ner mig och berätta vad som gäller ang blandfärs och hur det ser ut genomstekt?

  • Svar på tråden Pannbiff/Blandfärs
  • camomillis

    jag tycker att det låter mer som fläskfärs tom. men sålänge den inte var rosa eller röd så spelar det ju egentligen ingen roll, huvudsaken är ju att maten är genomstekt!


    47 dagar kvar...
  • Annis 77

    Camomillis; För när en köttbit är genomstekt så känner man ju det eller hur ?? Eller egentligen hur känner man att ett köttbit är genomstekt ??

Svar på tråden Pannbiff/Blandfärs