• UlrikaH

    Hållbarhet på revben

    Återigen vänder jag mig till de kloka på FL...

    Då jag står med 2 kg ribs som snart måste tillagas undrar jag lite över hållbarheten när de är tillagde. Hur länge håller de sig i kylskåpet?
    Hade tänkt att göra dem i morgon (tisdag) fast frågan är om de är fräscha på söndag?! Någon som vet...?

  • Svar på tråden Hållbarhet på revben
  • lillaEgo

    Jag skulle inte bjuda på dem på julbordet. Mest för att de troligtvis inte kommer gå åt utan ska in och ut:a i kylskåpet ett par dagar till. Varför fryser Du dem inte till typ på fredag?...fryser råa alltså.

  • UlrikaH

    kan inte frysa dem för att de köptes halvtinade från butiken då jag (som vanligt) var för sent ute för att få tag på färska. De har inte hunnit tina ännu så kanske att jag kan vänta till onsdag alt torsdag innan jag grillar dem. Känns det rimligt?

  • Mudd

    Du kan ju frysa dem efter att du tillagat dem, sen tina dem natten till julafton och värma lite snabbt i ugnen på julafton. Så ska jag göra i alla fall...

Svar på tråden Hållbarhet på revben