
-
-
Svar på tråden hur länge bör jag koka knäcken
-
Ca en timme.
-
tills den är klar
........haha.
beror på......ibland har vår varit klar på 20 minuter o ibland efter 2 timmar......fast man har samma smet....... -
ca 35-40 min tycker jag... Kolla med kulprovet då.
-
har gjort kulprov i ett glas kall vtn ska kulan sjunka ner i glaset
-
?
-
jag brukar doppa en sked i knäcken och sen i ett glas vatten såkänner man hur hård den är. Jag gillar hård knäck.
-
Säger bara: Mikroknäck. Klart på åtta minuter.
-
Om du droppar ner lite smet i ett glas kallt vatten, vänta någon minut så att den får bli kall ordentligt, sen känner du på hur konsistensen är! Man ska kunna göra en seg kula av smeten, sen är det ju lite upp till var och en hur hård man vill att den ska vara!
-
ahaa okej
jag tror min knäck blev bra till slut
har redan provsmakat mmmmmmm hi hi -
Om du har en termometer så använd den ca 125 grader och då gjorde jag kul prov blev kalas god!
Lycka till -
Håller med jenjim!jenjim skrev 2006-12-22 21:23:38 följande:Om du har en termometer så använd den ca 125 grader och då gjorde jag kul prov blev kalas god!Lycka till
Knäcken blir varken seg eller för hård om man värmer till 125 °C Och givitvis ett kulprov innan man häller upp i formar!