Bullar: Vad ersätter jag pärlsocker med?
Tänkte baka bullar men har inget pärlsocker hemma såg jag. Vad kan jag ta istället för pärlsocker?
Tänkte baka bullar men har inget pärlsocker hemma såg jag. Vad kan jag ta istället för pärlsocker?
Strössel,strösocker...
hackad sötmandel
Cocos eller florsocker?
Inget. Jag brukar inte ha något alls på mina kanelbullar.
Tack
Strössel får det bli!
Florsocker??
Jag håller med Ludde. Det är i alla fall vad jag skulle ha tagit om inte jag hade haft pärlsocker hemma.
florsocker bord smälta bort med detsamma tycker jag...
Ja, floursocker blir väl bara gegga? Likaså strösocker?
kladdigt e gott
Florsocker funkar perfekt ... man får vänta tills bullarna svalnat lite bara ... mums!
När man har tagit ut de alltså? Okej, då ska jag faktiskt testa
Ja, naturligtvis har man på florsockret efterråt. Jag brukar baka bullar med citronfyllning och när de svalnat ringlar jag på en glasyr gjord på florsocker och citronsaft som jag låter stelna. Blir supergott. Man kan säkert också sikta florsocker över bullarna efter gräddning, men det kommer ju bara se fint ut innan man packeterar elelr fryser.
ja självklart kan man göra en glasyr men jag var fundersam om att sikta på det.
men jag skulle oav inte sikta på florsocker eller göra glasyr innan jag fryser utan skulle göra det just innan man ska äta dem.
Här gör jag ofta bullar utan något på
men annars kan man väl ta flagad mandel eller glasera dem.