• SandvikenMamma

    Bullar: Vad ersätter jag pärlsocker med?

    Tänkte baka bullar men har inget pärlsocker hemma såg jag. Vad kan jag ta istället för pärlsocker?

  • Svar på tråden Bullar: Vad ersätter jag pärlsocker med?
  • LadyJossan

    Cocos eller florsocker?

  • Mumin

    Inget. Jag brukar inte ha något alls på mina kanelbullar.


    After all... tomorrow is another day.
  • SandvikenMamma

    Tack
    Strössel får det bli!

  • annikaloppan

    Florsocker??

    Jag håller med Ludde. Det är i alla fall vad jag skulle ha tagit om inte jag hade haft pärlsocker hemma.


    ♥ William 20051015 ♥
  • Ylwis

    florsocker bord smälta bort med detsamma tycker jag...

  • SandvikenMamma

    Ja, floursocker blir väl bara gegga? Likaså strösocker?

  • annikaloppan
    Ylwis skrev 2007-01-01 19:19:10 följande:
    florsocker bord smälta bort med detsamma tycker jag...
    Ja jag tror inte man kan ha florsocker på. Det skulle ju försvinna på en gång och bara bli kladdigt.
    ♥ William 20051015 ♥
  • LadyJossan

    Florsocker funkar perfekt ... man får vänta tills bullarna svalnat lite bara ... mums!

  • SandvikenMamma

    När man har tagit ut de alltså? Okej, då ska jag faktiskt testa

  • brokig

    Ja, naturligtvis har man på florsockret efterråt. Jag brukar baka bullar med citronfyllning och när de svalnat ringlar jag på en glasyr gjord på florsocker och citronsaft som jag låter stelna. Blir supergott. Man kan säkert också sikta florsocker över bullarna efter gräddning, men det kommer ju bara se fint ut innan man packeterar elelr fryser.

  • Ylwis

    ja självklart kan man göra en glasyr men jag var fundersam om att sikta på det.
    men jag skulle oav inte sikta på florsocker eller göra glasyr innan jag fryser utan skulle göra det just innan man ska äta dem.

  • MaNiMi

    Här gör jag ofta bullar utan något på
    men annars kan man väl ta flagad mandel eller glasera dem.

Svar på tråden Bullar: Vad ersätter jag pärlsocker med?