Jag har lite smalara smörgåstårtsrecept (om man ska kalla det så).
Ett eller två pkt polarbröd. (beroende på hur stor tårta man ska ha)
För att det ska bli lite saftigare penslar man på lite mjölk på polarbröden.
Alternativ till vad man kan ha mellan brödskivorna:
Leverpastej blandat med bostongurka.
Mjukost (kantarell, skinka, räkor, skagenost) Det man tycker är gott.
Mimosa
Skagenröra (eller annan god röra)
Yoghurt Lätta eller naturellmjukost utanpå tårtan.
Leverpastej, mjukostarna och yoghurt lättan blandas med ngr skedar gräddfil eller kesella för att bli en lättsammare röra att breda ut mellan och på smörgåstårtan.
Garnera med ägg, skinka, sallad, tomater, gurka.
Min favorit brukar vara:
Leverpastej blandat med bostongurka (+ Kesella eller gräddfil)
Mimosa
Kantarellmjukost (+ Kesella eller gräddfil)
Skagenmjukost (+ Kesella eller gräddifl)
Yoghurt Lätta (+ Kesella eller gräddfil)
Garnering: Ägg, röktskinka, tomater, gurka, sallad.
Låt fantasin flöda.
Lycka till