Chipslåda...?
Jag undra bara över om det spelar någon roll om man använder lövtunna enner "vanliga" pepparchips i chipslådan.
Om det inte spelar någon roll så undrar vilken sort ni som gjort lådan använde?
Äntligen, ikväll ska vi pröva Chipslådan!!
MVH. //Emma
Trevlig Helg...
TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2007-01-12 09:23:58:
Chipsgratäng
4 - 6 portioner
400-500g fläskfilé
1 påse(200gr) pepparchips
1 dl naturell creme fraiche
2 dl vispgrädde
Salt och peppar
1. Skiva och stek köttet.
2. Lägg i en ugnsfast form.
3. Strö rikligt med pepparchips över köttet.
4. Häll grädde och creme fraiche över allting.
5. Gratinera i 225 grader ca 10-15 min.
6. Tills chipsen tagit färg i
7. Serveras med en tomat-och löksallad samt lite vitt bröd.