• Andreas tjej

    HJÄLP: "Häll upp smeten i en smord och mjölad kakform ....."

    "Häll upp smeten i en smord och mjölad kakform"

    mjölad? menar de inte ströad? (med ströbröd alltså)

  • Svar på tråden HJÄLP: "Häll upp smeten i en smord och mjölad kakform ....."
  • Monica S

    Jag hade hällt i en ströad!!
    Lycka till

  • Klassikern

    Det spelar ingen roll om man mjölar eller använder ströbröd. Mjölet gör att ytan blir lite ljusare än om man använder ströbröd.

  • Sencha

    Nä, det kan nog vara mjölad. Det är det ibland.

    I de flesta fall kan man göra vilket som. Men i vissa fall kanske det är bättre med mjölad.

  • Sunflower

    bröad?

    Mjölad har jag aldrig hört talas omFörvånad

  • Alvinbus

    Jag tror att det var vanligare "förr i tiden" att de använde mjöl istället för ströbröd. Det ska nog funka bra med mjöl men det spelar nog ingen roll att du tar ströbröd istället.

    Ps. I filmen "Totte bakar" häller han mjöl i formen Glad.


    Mamma till världens bästa Alvin
  • Tårtsmulan77

    Något som är gott när man tex bakar en sockerkaka är att använda kokos i formen istället för ströbröd eller mjöl.

  • Joonas

    Potatismjöl går finfint


    festlig, funktionell och fryntlig
  • josefsmamma

    äh... ströbröd eller kokos är MYCKET godare än mjöl i formen... om det är kaka det gäller alltså

  • Meah

    Smaken är som baken...

    Jag använder mest eller alltid mjöl när jag bakar. 

  • josefsmamma

    jag tycker det blir konstig yta av mjöl

  • Linny

    Gör man en chokladkaka kan man dessutom använda kakao! Det förhöjer smaken ytterligare Man kan använda mjöl, men annars föredrar jag ströbröd då det blir lite crisp av det också..

Svar på tråden HJÄLP: "Häll upp smeten i en smord och mjölad kakform ....."