HJÄLP: "Häll upp smeten i en smord och mjölad kakform ....."
"Häll upp smeten i en smord och mjölad kakform"
mjölad? menar de inte ströad? (med ströbröd alltså)
"Häll upp smeten i en smord och mjölad kakform"
mjölad? menar de inte ströad? (med ströbröd alltså)
Jag hade hällt i en ströad!!
Lycka till
Det spelar ingen roll om man mjölar eller använder ströbröd. Mjölet gör att ytan blir lite ljusare än om man använder ströbröd.
Nä, det kan nog vara mjölad. Det är det ibland.
I de flesta fall kan man göra vilket som. Men i vissa fall kanske det är bättre med mjölad.
bröad?
Mjölad har jag aldrig hört talas om
Jag tror att det var vanligare "förr i tiden" att de använde mjöl istället för ströbröd. Det ska nog funka bra med mjöl men det spelar nog ingen roll att du tar ströbröd istället.
Ps. I filmen "Totte bakar" häller han mjöl i formen .
Det går lika bra att mjöla som att ströa.
Något som är gott när man tex bakar en sockerkaka är att använda kokos i formen istället för ströbröd eller mjöl.
Potatismjöl går finfint
Det äcker med smörad
äh... ströbröd eller kokos är MYCKET godare än mjöl i formen... om det är kaka det gäller alltså
Smaken är som baken...
Jag använder mest eller alltid mjöl när jag bakar.
jag tycker det blir konstig yta av mjöl
Gör man en chokladkaka kan man dessutom använda kakao! Det förhöjer smaken ytterligare Man kan använda mjöl, men annars föredrar jag ströbröd då det blir lite crisp av det också..