• anna68

    Soja att marinera kyckling i - vilken??? Gärna snabbt, svar tack!

    Ska iväg och handla snart. I receptet står det "2 msk soja" som ska användas att marinera kyckling i. Vilken sorts soja menas?

  • Svar på tråden Soja att marinera kyckling i - vilken??? Gärna snabbt, svar tack!
  • sheeba

    Brukar andvända MRS Cheng´s mushroom soy. Kinesisk.


    Om en ko skulle skratta, skulle det komma mjölk ur nosen då?
  • sheeba

    Finns stora och små flaskor.


    Om en ko skulle skratta, skulle det komma mjölk ur nosen då?
  • Vårkänslor

    Det är en smaksak.. Ja tycker mest om KIKKOMAN..

  • Themis

    Jag har också fastnat för Mrs Cheng, men Kikkoman är helt okej.

  • Dinturiel

    Tycker också mest om Kikkoman, tycker den smakar mer.

  • Danbala

    Personligen tycker jag kinesisk skoja är bäst i matlagningen, och japansk soja som bordskrydda. Så i marinad - kinesisk. Mrs Cheng's använder jag.


    [En del är för dumma för att ha ångest. Det är smart. (Jan Stenmark)]
  • anna68

    Tack för snabba svar! Då vet jag!

  • kaj04

    teriyaki soya brukar bli gott!

Svar på tråden Soja att marinera kyckling i - vilken??? Gärna snabbt, svar tack!