Entrecote i bit, hur tillagar man den??
Tänkte bjuda älsklingen på middag kväll. Hittade en entrecote på bit i frysen som jag tänkte laga.
Men hur gör man??
Är den lättast att tillaga i ugnen(och hur gör man då)?
Eller skiva o steka?
Tänkte bjuda älsklingen på middag kväll. Hittade en entrecote på bit i frysen som jag tänkte laga.
Men hur gör man??
Är den lättast att tillaga i ugnen(och hur gör man då)?
Eller skiva o steka?
Tog fram min entrecote i bit ur frysen i går och skivade upp den o la i marinad..Så jag tänkte bara steka den o servera men en goo sallad,hemmagjorde bearnaisesås o egna klyftportatis..!
Går sääkert o steka i ugn,men jag e så rädd o misslyckas då
Ok, vad använde du för marinad?
Hemmagjord bearnaisås, är det svårt att göra?
Har tänkt göra det många ggr men det har aldrig blivit av...
Jag gjorde bara en egen mariand..olja soja o lite krydda..hehe har aaaldrig gjort egen bearnaisesås..så hur den blir ska bli spännade !!