• SaraSofia

    Hållbarhet på hemgjord sushi??

    Hej!
    Är himla sushisugen och eftersom jag har rätt långt till affären så tänkte jag göra sushi själv. Min fråga är - hur länge håller sig sushin? Om jag köper lax och gör laxsushi, kan jag läggga resten i kylen och äta nästa dag?

    Har noll koll tyvärr men är sååå sugen på sushi!

  • Svar på tråden Hållbarhet på hemgjord sushi??
  • oOMayaOo

    Jag bruka lägga det som bli över i gladpack i kylen och äta nästa dag.

  • Fruochmamma

    Sushi smakar godast fräsch med tanke på att riset helst inte ska stelna vilket det gör i kylskået.

  • nosslin

    gör på gravad lax istället så håller den i några dagar i kylen,
    dessutom slipper man oroa sig för sjukdommar!

  • SaraSofia

    Tack för svaren! Då vågar jag mig på att göra sushi i helgen! Så kan jag äta både lördag och söndag!! Tjoho!

  • aprilbarn

    Ta fram det du sparat ur kylen lite innan du ska äta den. Kylskåpskallt ris är inte gott!!

    Bäst är att äta allt på en gång tycker jag ,godast alltså!

Svar på tråden Hållbarhet på hemgjord sushi??