• Maroschka

    Gino hjälp tack

    Har precis läst i någon tråd här om efterrätten GINO

    Lät ju hur gott som helst men det stod bara "olika frukter" och ingen ungstemp.
    Vilka frukter brukar nu ha? Jag har kiwi hemma..vad kan passa till det? Hallon? Blåbär?

    Och vad ska ugnen vara på?


  • Svar på tråden Gino hjälp tack
  • dags att ta det lugnt

    brukar det inte vara kiwi, banan och jordgubbar. sen ska det väl bara gratineras till det får fin färg och chokladen smälter!

  • MuKo

    200 grader brukar jag köra på
    Sen kan man ha vilka frukter som helst till Gino.

  • RiaRa

    jag brukar ha hallon, jordgubbe, kiwi, banan riva en massa vit choklad och i ugn ca 200° tills choklad fått färg. Serveras varm med vaniljglass.

  • Jannamia

    Jag brukar grovhacka banan, kiwi, annanas sen blandar jag i jordgubbar.  River rikligt med choklad på det.  Sen in i ugnen.  Mums!


    Ingen är så rik att den har råd att förlora en vän.
  • RiaRa

    Glömde ibland har jag även blåbär i. Tar lite vad som finns hemma o klarar värmas.

Svar på tråden Gino hjälp tack