Turkisk yogurt till bakning
Har ett recept på bröd som det ska vara 1 dl kesella i. Kan det funka att ha i turkisk yogurt istället tror ni? Har det hemma men ingen kesella.
Har ett recept på bröd som det ska vara 1 dl kesella i. Kan det funka att ha i turkisk yogurt istället tror ni? Har det hemma men ingen kesella.
Turkisk yoghurt är som creme fraiche, men prova med yoghurten.
Ja du, bra fråga! Det går alldeles säkert men frågan e hur mkt man ska ha då? Man kanske ska vattna ur youghurten?
mimmi81: Jo, fast den är ju så tjock redan, typ som kesella. Samma fetthalt är det ju oxå. JAg tänker på den där yogurten som man köper i en liten hink alltså.
Jag använder turkisk yoghurt i allt där det står kesella eller creme fraiche..har aldrig märkt någon större skillnad. är ju mkt mer praktiskt att köpa hem en liten hink o ha till allt än att köpa de dyra små enförpakningarna av fraichen..