Hur tillagar ni blodpudding?
Min fråga är precis som rubriken:
Hur tillagar ni blodpudding?
Min fråga är precis som rubriken:
Hur tillagar ni blodpudding?
hmm... steker :D
Stker i skivor. Serverar med lingonsylt och ev bacon.
Steker i skivor!?
mm.. säger som ovan..
steker och äter sen med lingonsylt, rivan morötter och juice..
som razzla, morötterna och juicen gör att man tillgodogör sig järnet.
hmm, säger åt maken att det är dags att börja fixa maten.. går iväg så jag slipper oset och kommer tillbaks när de sitter och äter och gör mat till mig. Oftas någon maträtt som innehåller de extra baconskivorna maken stekt åt mig
Steker mycket länge på låg temperatur.. Ska bli lite hård nästan =)
Steker i skivor, serverar med rivan morötter, keso och lingsonsylt. Godast är mjölk till, men det hindrar järnupptaget så apelsinjuice är ju bäst - men inte lika gott!
inte alls.....
Äter det bara på jobbet och då steks de i långpanna i ugnen.
Steker i stekpanna eller i ugnen. När barnen var små värmde jag den dock i lite mjölk i en kastrull. De sa på bvc att man skulle göra så.
Hehe. Kan man tillaga det på så många sätt. Knaperstekt ska det vara och inte för tjocka skivor.