Vispa poröst, vad innebär det?
Ska man smälta smöret innan?
Vi har vispat ihop socker och osmält smör... går det då att värma?
Ska man smälta smöret innan?
Vi har vispat ihop socker och osmält smör... går det då att värma?
Står det inte i receptet om det ska vara smält eller inte?
Tror att ni gjorde rätt som inte smält annars.. vispa så att det blir fluffigt och nästan lite hårt och "stelt", med mycket luft i!
Vad är det du ska göra?
När man gör en vanlig sockerkaka ska man ju vispa socker och ägg poröst, dvs tills smeten blir lite skummig och vit. Sedan tillsätter man smält smör eller fast smör i klickar.
man vispar socker o ägg poröst...det betyder fluffigt... och sen ska du tillsätta om det är smält smör med mjölk i som ska va 37 grader....
vi gör lussebullar...
så smeten ska bli lite stel?
stog smält smör gällande en annan del i degen dvs i en annan bunke, men inte på detta så vi (sambon, jag ska nog inte sno äran) utgick från att det inte skulle smältas
nej förresten...hehe...ahh....har glömt bara för det
Gör ni lussebullar nu? Vad gott
Jo det ska bli gott, men ska smöret vara smärt sedlighetsroten?
smält så klart
superpuff
det var osmält drt sulle vra *imformera*
Låter så härligt på nått sätt att ni håller på och bakar lussbullar mitt i natten i Mars!!
Haha jo vi akn nog itne bli beskylda för att hålla hårt på traditioner