• luzorsus

    god röra till ägghalvor?

    någon med br atips om god röra till ägghalvor att äta nu till påsk?

  • Svar på tråden god röra till ägghalvor?
  • Kajee
    mosad äggula med

    gräslök, vispgrädde, vitlökssalt

    hackade rädisor, salt, vispad grädde

    svart kaviar, citronskiva

    ansjovis, gräslök

    böcklingpastej, lökringar, tomatklyfta (utan kärnor)

    kalles kaviar, svarta oliver

    inlagd sill, majonäs, rödlök

    gravad/rökt lax, pepparrotsgrädde, dill

    räkor, majonäs, dill

    röd kaviar, champinjon, dill
    ?I, not events, have the power to make me happy or unhappy!
  • Kajee

    Sen kan man ju alltid blanda smör med mosad äggula och salt och kryddor/smaksättning och spritsa ut det i hålet på äggvitorna. Gott som bara den. Och snyggt.


    ?I, not events, have the power to make me happy or unhappy!
  • AnLeNo

    Hemgjord majonnäs med citron i...


    Smärta är bara vekhet som lämnar kroppen.
  • LeWi

    Deviled Eggs - har för mig att det är äggula, majonäs och chili...
    För de som inte gillar sånt som lever i vatten

  • sophius

    jag vill inte vara näsvis nu, men hör inte den här tråden hemma i mat och bak?

  • gagge

    Vi brukar röra ihop röd kaviar på burk och creme fraiche (den blåa)
    Lite pressad citron. Man ska dock inte röra för mkt, då går rom kornen sönder. Sen spritsar vi ut det på ägghalvorna och garnerar med en dillkvist.
    Brukar vara väldigt uppskattat!

  • lilaki

    ta ur gulan och mosa den med majonäs och dijonsenap. stoppa tillbaka smeten där gulan satt. Gott!!

Svar på tråden god röra till ägghalvor?