god röra till ägghalvor?
någon med br atips om god röra till ägghalvor att äta nu till påsk?
någon med br atips om god röra till ägghalvor att äta nu till påsk?
tack för ALLA tips!
Sen kan man ju alltid blanda smör med mosad äggula och salt och kryddor/smaksättning och spritsa ut det i hålet på äggvitorna. Gott som bara den. Och snyggt.
Hemgjord majonnäs med citron i...
Deviled Eggs - har för mig att det är äggula, majonäs och chili...
För de som inte gillar sånt som lever i vatten
LeWi:
jag vill inte vara näsvis nu, men hör inte den här tråden hemma i mat och bak?
ooops, råkade välja tråden bredvid mat och bak.....
Tråden är nu flyttad till Mat & Bak.
/Moderator
Vi brukar röra ihop röd kaviar på burk och creme fraiche (den blåa)
Lite pressad citron. Man ska dock inte röra för mkt, då går rom kornen sönder. Sen spritsar vi ut det på ägghalvorna och garnerar med en dillkvist.
Brukar vara väldigt uppskattat!
ta ur gulan och mosa den med majonäs och dijonsenap. stoppa tillbaka smeten där gulan satt. Gott!!
en klick aioli och en räka