Klöver-mjölk
Vad är egentligen Klöver för mjölk? Vi har den här på Ica och det är Arla som gör den. Vad är det för skillnad på den och Arlas andra mjölk?
Vad är egentligen Klöver för mjölk? Vi har den här på Ica och det är Arla som gör den. Vad är det för skillnad på den och Arlas andra mjölk?
ett billigare märke bara kanske?
Är det arlas alltså?
Jag har druckit den, den smakar precis likadant.
enda skillnaden är att klöver håller ett par dagar längre. o så är den väl typ 2-3kr billigare med
Undrar också det. Trodde först at det vaar ekologiskt men det stämmer ju inte. Tror jag...
Smakar lite konstigt tycker jag..
Älskar Klöver-mjölken, den är lite gräddigare än den vanliga mjölken
Det är samma mjölk som i ekologisk mellanmjölk fast under ett billigare varumärke.
LRX: va? om det är samma som den ekologiska måste den ju ha ett KRAV-märke på förpackningen.
www2.arla.se/Default____17767.aspx
Skillnaden är alltså att den är högpastöriserad och har därför längre hållbarhet.
Den är inte ekologisk, som jag förstår det.
Man undrar ju varför den är billigare. Vad är "sämre" än vanlig mjölk..?
Håller med om att klöver-mjölk är gräddigare! Godare i kaffet!
Den smakar grädde tycker jag=)
Klöver är en färsk svensk mjölk som har högpastöriserats för att uppnå en viss längre hållbarhet. Vanlig färsk mjölk lågpastöriseras vid 72 grader i 15 sekunder. Vissa konsumenter upplever ingen smakskillnad på högpastöriserad mjölk, medan andra upplever en något ?gräddigare? och fylligare smak.
(kopierat från Arlas hemsida)
Linda: Tack för upplysningen! Både jag och min sambo är överförtjusta i den mjölken
hej hej... jag har fått höra att det är den mjölken man utvinner från det som blir över när dom gör grädde gräddfil filmjölk etc. därför är den lite gräddigare i smaken men absolut inget fel på den vi har den här hemmma också