recept på remoladsås
är det nån som har nåt gott recept att dela med sig av?
skolans remoladsås va ju sååå god, men jag är glad för de recept jag kan få tag i!
är det nån som har nåt gott recept att dela med sig av?
skolans remoladsås va ju sååå god, men jag är glad för de recept jag kan få tag i!
2 dl majonäs
1 dl gräddfil
2 msk hackad ättiksgurka
1 msk kapris
persilja el gräslök
Blanda samman allt och smaka av med salt o peppar
3 dl majonnäs
0,75 dl pickles, blandad på burk
0,75 dl kapris
0,75 st gul lök(ar), finhackad
1,5 tsk dijonsenap
1,5 msk färsk gräslök, finhackad
1,5 tsk curry
1,5 nypa(or) salt och peppar, efter smak
1. Låt pickels rinna av ca 15 min för att remouladen inte ska bli för lös.
2. Finhacka pickels, kapris, gul lök och persiljan eller dillen.
3. Blanda ner kryddorna och senapen med majonnäsen och smaka av. Tillsätt eventuellt mer curry om så önskas.
4. Rör försiktigt ner de finhackade ingredienserna i majonnäsen och smaka av. Låt gärna såsen stå över natten för att currysmaken ska komma fram ordentligt.
Ingredienser:
1 dl majonnäs
1 dl creme fraiche
1-2 msk pressad citron
1 tsk ljus fransk senap
salt och peppar
½ tsk gurkmeja
2 msk hackad inlagd gurka
1 msk kapris
2 msk hackad persilja
½ hackat hårdkokt ägg
Används både på rostbiff och på fisk av olika slag.
1. Rör ihop majonnäs och creme fraiche och krydda med citron, senap, salt och peppar och gurkmeja.
2. Vänd ihop med lätt hand med hackad gurka, kapris, persilja och lite hackat ägg.
3. Lägg upp i en skål och ställ svalt till serveringen. Lägg en rejäl klick på varma nystekta fiskefrikadeller.
Ingredienser:
1 dl färdig majonnäs
2 msk crème fraiche eller kesella (10 procent fett)
1 tsk worchestershiresås
1 tsk ljus dijonsenap
1/2 tsk pressad citron
salt och peppar
ca 125 g pickels
Blanda majonnäsen med alla ingredienserna. Pickelsen ska vara väl avrunnen och ganska smått skuren.
200 g majonnäs
2 tsk finhackad gul lök
50 g finhackad smörgåsgurka
50 g finhackad färsk gurka
1 st hårdkokt ägg
Lite malen vitpeppar
Majonnäsen röres slät. Blanda i alla ingredienserna och rör om. Låt stå i ca 2 timmar.
man tackar, massa recept. hittade bara 1 när jag sökte på nätet!!!