• Anonym

    Knöl i underlivet :-(

    Jag har fått en slags knöl i underlivet. Det ser ut som en stor finne på ena yttre blygdläppen och den gör JÄTTEONT. Den känns ungefär som en finne också..
    Jag har är gift och har varit tillsammans med min man i ett par år och har aldrig varit otrogen(ifall det skulle vara en könssjukdom).
    Jag har läst lite om kondylom men symptomen och vårtornas utseende stämmer inte överrens med min vårta.
    Är det någon här som haft liknande?Eller någon som vet vad det kan vara?
    SNÄLLA svara i såfall

  • Svar på tråden Knöl i underlivet :-(
  • Anonym

    Man kan faktiskt få finnar där oxå. Annars så är det vanligt att det blir en inflammation i en hårsäck om du har raktat dig. Har hänt mig några gåner. De kan bli jättestår och göra jätteont, men det är som med finnar, de försvinner efter ett tag. Ingen fara om det är så alltså.

  • Anonym

    jag har fått finnar "där" vid enstaka tillfällen. Vad du än gör så kläm inte!!! Det gjorde jag med en och har nu sedan 10 år tillbaka ett är mitt på blygdbenet. Inte för att det syns om jag inte rakar mig ganska rejält men lite småretligt iaf...

  • Anonym

    Åh hoppas det!
    Jag har inte rakat mig, men det kanske har blvit så ändå?

  • Anonym

    jag undrar jag också för jag har nåt liknande. det känns o ser ut som en finne o gör ont. men det går inte att ta bort den. jag har haft den i ca två veckor o det blir bara värre. vet inte vad det kan vara men jag har hört att det kan ha med hormoner att göra. kanske försvinner det av sig själv annars får man väl gå och undersöka vad det kan vara.

  • Anonym

    Vad skönt att höra att andra har/har haft samma problem!
    Kan man vända sig till BM eller ska man ringa och boka tid hos gynekolog om det inte försvinner?

  • Anonym

    Jag börjat tro att det är en stoor finne, för den har blivit större sen igår och gör ondare och ondare (sitter på ett ställe, så den gnuggas mot byxtyget när jag rör mig och ibland av låret. Gör så förb**nnat ONT så jag kan knappt gå!
    Kan inte gå till jobbet imorgon om det fortsätter göra så här ont

  • Anonym

    Min kompis råkade ut för samma sak. Tydligen så är det väldigt vanligt (men kanske inget folk pratar om) Kommer inte riktigt ihåg vad det kallades men någons sorts inflammation var det. Ring upp din läkare så får du en tid. För min vän blev knölen så stor och ond att den fick punkteras och rensas. Inte så roligt men efteråt tog det inte lång tid för såret att läka.

  • Anonym

    Jag har haft finnar där vid några tillfällen. Jag tvättar med lactacyd så försvinner de efter några dagar. Ha också trosor som andas och sov utan trosor på natten för att "lufta".

  • Anonym

    Min jobbarkompis fick vara hemma från jobbet pga att hon hade en sådan där "knöl". Hon fick gå till vårdcentralen och få den punkterad. Den var helt ofarlig men gjorde visst fruktansvärt ont. Så mitt råd: ring till din läkare!

Svar på tråden Knöl i underlivet :-(