• Sötnos

    Tunnbrödssnittar dagen innan?

    Ska bjuda på bl a tunnbrödssnittar med lax + färskost och skinka + färskost imorrn och undrar om man kan göra dessa redan ikväll och förvara i kylen tills imorrn eller blir de förstörda på nåt sätt då?

  • Svar på tråden Tunnbrödssnittar dagen innan?
  • Jenny26

    Det kan hända att brödet blir blött och klibbigt, tyvärr.

  • Sötnos

    Aha...ja, det kan ju hända att det blir blött..tänkte inte på det! Tack för svaret!

  • mosterYster

    LÄgg i frysen och ta fram en timma innan du ska skiva dem! Då kan du skiva dem jättesnyggt dessutom - de är halvfrusna och tinar då jättefort, så du kan lätt servera dem en halvtimma efter du skivat upp dem.

  • LadyBirden

    Gjorde sådana inför mitt bröllop och de gjordes vid ca 20 tiden och åts nästa dag vid 18 och dom var super

  • Lalja

    Dom blir nästan godare om du gör dom dagen innan tycker jag, för då har brödet blivit lite saftigt....

  • ia25

    Vi gjorde oxå snittarna på kvällen innan dopet. Vi förvarade dem i kylsåpet under plastfolie och de blev inte torra.

  • Sötnos

    Tack för alla svar! Då kanske jag kan fixa dom redan idag då, va bra!

Svar på tråden Tunnbrödssnittar dagen innan?