• niiile

    Frukt - Förhindra att den mörknar

    Hur gör ni för att frukten inte ska mörkna?

    Vill kunna blanda färdigt och bara plocka med mig.. men tycker det ser så äckligt ut när frukten mörknar =/

    Färsk citron har jag läst mig till - men hur mycket måste man egentligen ta? De droppar jag testat funkar inte.

    Mjukt päron, banan oså är ju lätt att skrapa.. mango och päron håller sig ju bra men tex äpple? eller om man vill göra någon konstig blandning med banan? =D

    Tips?

  • Svar på tråden Frukt - Förhindra att den mörknar
  • Lyxmorsan

    Citron är väl det som är bäst.


    /\*Predikaren3*/\
  • Lin80

    Om man ska göra tex fruktsallad brukar vi pressa apelsin över, gott och så håller det sig fräscht.

  • Lin80

    Typ en halv apelsin till en fruktsallad brukar vi ta...

  • niiile

    Hm.. så indirekt skulle man alltså kunna blanda ned lite apelsin =D hma..

  • Asil1

    Man kan pressa lite lime och hälla över frukten. Ska funka har jag hört.

Svar på tråden Frukt - Förhindra att den mörknar