Snabb fråga om färsk pasta!!!!!
Ska laga det nu och upptäckte att min man stoppat in den i skåpet istället för kyl. Den har legat så i knappt 2 dygn och känns lite torr men luktar inte konstigt. Vågar man koka och äta eller ska jag slänga?
Ska laga det nu och upptäckte att min man stoppat in den i skåpet istället för kyl. Den har legat så i knappt 2 dygn och känns lite torr men luktar inte konstigt. Vågar man koka och äta eller ska jag slänga?
släng den, det är färska ingridienser i den som t.ex. ägg och det blir dåligt om det inte ligger i kylskåpet.
jag skulle ha kokat och ätit!
jag hade också kokat och käkat
amen åhhh kan ni inte enas!
två mot en! :)
har ni inte kännsliga magar så ät på, tror inte det är något fel på den!
Vi har dock två kids som ska äta också...
...jag skulle INTE äta den.
Inte ätit
min sambo är kock och avråder att äta den!!
håller med nosslina...
dessutom har den väl inte öppnats, så då håller den sig lite bättre också. finns även "torr" pasta gjord på ägg osv...
i värsta fall blir ni lite dåliga i magen
okej. Hade det bara varit jag och min så hade vi testat men nu när ungarna på 1 och 3 år ska äta så struntar vi i det och slänger. Tack för era svar!!!
Jag torkar min äggpasta,och förvara det i skåpet,så jag skulle äta den om den ser bra ut.
Jag torkar min äggpasta,och förvara det i skåpet,så jag skulle äta den om den ser bra ut.
Inga problem skulle jag säga.
Har själv lite känslig mage men har inte lyckats matförgifta mig själv än iaf!