• MammanMarie

    Vad kan jag göra med alla rabarber?

    Kräm o paj. Har frusit i en del pajer redan. Kan man frysa in kräm? Kan det bli bra? Tveksam...
    Vad kan man mer göra? Ka man ha det i muffins t ex? Marmelad? Hjälp mig. Så synd att inte ta till vara på det mer än vad jag brukar.

  • Svar på tråden Vad kan jag göra med alla rabarber?
  • frittepillan

    varför inte frysa in i portionspåsar till paj och kräm??

  • frittepillan

    sen kan du ju koka saft också.. om du söker så finns det en till tråd med en massa rabarber recept. Kram

  • Ulli

    Du kan fysa in utan att tillreda oxå, socker och potatismjöla lite. Annars kan du förvälla dem lite innan.

    Marmelad är ingen dum idé, prova det.

  • Linda1976

    Frys in den, hackad i bitar, sen kan du ha den till pajer, muffins, koka kräm, sylta den till chutney som tillbehör till ljust kött... Kräm ska du inte frysa, det blir inte bra.


    Min smak är mycket enkel, jag nöjer mig enbart med det bästa.
  • MammanMarie

    Tack. Jo, brukar frysa in i bitar. Men nu när jag är på hugget hade det varit skönt att ha "färdiga" grejor.
    Har hittat recept på muffins med rabarbemarmelad som fyllning. Låter gott.

  • MammanMarie

    Har som sagt redan gjort massa pajer o frusit in... Vill ha mer inspiration.

Svar på tråden Vad kan jag göra med alla rabarber?