kan man frysa mjuka tortillas?
har köpt en packe, men behöver inte alla, man kan bara ha dom 2 dagar efter uppvärmning står de, men går dem att frysa?
har köpt en packe, men behöver inte alla, man kan bara ha dom 2 dagar efter uppvärmning står de, men går dem att frysa?
Det går alldeles utmärkt!
det brukar jag göra.
de blir kankse lite hårda i kanterna när man använder dem efteråt men dte funkar bra!
Det gör vi varje gång vi ätit tortillas, funkar alldeles utmärkt som sagts
Jag säger som Pumpkin
går fin fint...försök att frysa in dom platt...vik dom inte.
Jag brukar också frysa in dem och det fungerar kanon!
tack, å sånna majs taco skal då??? står att dom håller 3 dagar efter öppnandet.. kan väll inte stämma? hade några en månad en gång!!!!
vi me!!! ja menar dom e ju som chips!! måste väll hålla länge?????
Ja, de håller länge.
Är jag den enda som tycker att det inte fungerar? De blir hårda och torra efter frysning och går sönder när man ska vika dem sedan.
girllady: som chips???
vi pratar om mjuka tortillabröd...de blir iof chips om man låter dem ligga*haha*
tacoskal osv kan ju vara öppnade i en evighet.
juppepuppe: ja de blir lite tråkiga när de varit frysta men jag har märk att det är bättre att låta dem tina upp innan man micrar dem så blir de bättre än om man micrar dem direkt från frysen
hehe menar både bröd och chipsen
Vi har ingen micro... Så jag har alltid låtit dem tina. Så jag kanske bara är väldigt kräsen då!
juppepuppe då är det nog de där 30 sek i micron som saknas för dig för att de ska bli som nya*ler*
girllady: har du aldrig varit med om att bröden möglar?
det har de nämligen alltid gjort för mig om jag lämnar dem framme...annars skulle jag aldrig ha kommit på att frysa dem tror jag
Aha! Undrar vad som "händer" med bröden i micron då? Ja, ja, nån gång ska väl vi också följa utvecklingen!
det undrar jag oxå
ja
de blir skit äckliga om man fyst dom å sen mikrar!