Strössel på muffins?
Kan man lägga strössel på muffinsen innan man lägger de i ugnen? Nån som testat det?
Kan man lägga strössel på muffinsen innan man lägger de i ugnen? Nån som testat det?
Ja men den kommer ju att smälta, är ju gjort av socker. Men det kanske ser ball ut
Risken är väl mer att strösslet försvinner in i muffinsen när de "stiger"
Kan ju vara gott men det förtar ju lite av strösseleffekten
jag funderar på om de sjunker, då ser det ju inget häftigt ut
ättre om du gör muffinsen & efter du tagit ur dom ur ugnen kan du göra glasyr på& sen ha strössel på det är bäst!
jag testade , jag la strössel på när muffinsen hade jäst o sen stelnat lite, då blev det bra
Jäst? Ska muffins göra det? Och hur kunde de stelna sedan menar du?
När man häller i smeten i muffinsformen är den ju halvfull, sen jäser den upp till kanten, då la jag strössel på,