• angelcry

    Chokladbollar med Lätta eller flytande margarin??

    Jag är såååå sugen på chokladbollar men har inget margarin hemma. Funkar det med Lätta eller flytande margarin??


    Amor vincit omnia
  • Svar på tråden Chokladbollar med Lätta eller flytande margarin??
  • Tre älskade barn

    *URK*


    Älska mej för den jag är, inte för den jag borde vara!
  • Mstery

    flytande chokladbollar haha.. tror inte det där kommer bli nå bra..

  • vermilion

    Jag brukar använda flytande nånting, smör och rapsolja tror jag. Skulle dock aldrig använda lätta, det känns inget vidare. Fundersam

  • lia76

    man ska inte ha flytande margarin till kakor och sånt...
    Så inte till chokladbollar.
    Då går det inte så bra att "knåda" ihop

    Lätta kan du juh ta

    Det bästa är att använda SMÖR
    Sånt där folieinbakat smör...
    gott


    Kram Lia, stolt mamma den 23/9-2006 till en liten Stella
  • angelcry

    haha, näe ja vet men är ju så sugen. Får vänta tills i morgon annars


    Amor vincit omnia
  • angelcry

    Får försöka komma på något annat gott godis...något förslag??


    Amor vincit omnia
  • Anna Conda

    Värsta krisen är väl sylt med mjölk,det fick vi bland när jag var liten Annars blir det svårt utan margarin tror jag...

  • vermilion

    Det gick iaf bra när jag använde flytande, fast inte samma mängd som receptet dock.

  • Snooze

    När jag gör rabarberpaj brukar jag blanda smält smör (läs flytande) med lite mjöl, socker och havregryn som jag strör över rabarberna och den där smeten är såååå god, funkar lite som godis för mej när sötsuget är i stadium ät eller dö

  • oxytocin
    angelcry skrev 2007-07-01 20:43:10 följande:
    Får försöka komma på något annat gott godis...något förslag??
    Kladdkaka?
  • angelcry

    Det blir chokladdoppade jordgubbar iställetGlad


    Amor vincit omnia
  • oxytocin
    angelcry skrev 2007-07-01 21:02:01 följande:
    Det blir chokladdoppade jordgubbar istället
    *slurp* Lät inte fel det heller!
  • Iroyg

    Jag har gjort på Lätta och det blev supergott...

  • magnolia1972

    Jag använder alltid "lätt och lagom" och dom blir jättegoda! Det som är bra med dom är att de inte är stenhårda när man tar ut dom från kylen, har lite svårt för att dom smakar smörigt och sedan är dom ju lite mer "hälsosamma"

Svar på tråden Chokladbollar med Lätta eller flytande margarin??