• maddis72

    Frysa in rabarber???

    Ber om ursäkt för mitt inlägg hamnarhär men kommer inte in på något annat forum av nån anledning när jag ska skriva nytt???

    Dagens bimbofråga lyder som följer:
    Hur är det bäst att göra om man ska frysa in rabarber, hela som dom är eller dela dom och ska man skala det översta innan osv???

  • Svar på tråden Frysa in rabarber???
  • Anettan73

    Skär dom i bitar sockra lite o sen in i frysen i burk eller i påse


    (¯`°?.¸ ღ Nino-94, Zeth-03 och Thea-07 ღ ¸.?°´¯)
  • helleappel

    jag brukar skala, dela och sen stoppa in i frysen

  • maddis72

    tack snälla för era svar, men ännu en dum fråga, måste man sockra innan och isf av vilken anledning? *rodnar*

  • Morbror Balo

    Jag sockrar inget innan infrysning, aldrig heller testat att göra det så kan inte säga hur stor skillnad det gör.

    Dock delar jag upp dom i bitar innan de åker in i kylan.

  • Jolie

    jag delar oxå i bitar, lagom för paj. fungerar hur bra som helst. bara o tina o hälla i pajskal. sockrar inte nånting. vet inte varför man gör det.

  • Anettan73

    Jag har fått höra att dom håller bättre i smak om ma sockrar lite innan frysning. Men inte för mycket!!!


    (¯`°?.¸ ღ Nino-94, Zeth-03 och Thea-07 ღ ¸.?°´¯)
Svar på tråden Frysa in rabarber???