Hur äter man en grapefrukt utan att det stänker?
Det enda sätt jag har ätit grapefrukt på är att dela den i hälften och gröpa ur med tesked, men det stänker ju så förbenat. Det går ju inte att äta den som en apelsin heller så hur gör man?
Det enda sätt jag har ätit grapefrukt på är att dela den i hälften och gröpa ur med tesked, men det stänker ju så förbenat. Det går ju inte att äta den som en apelsin heller så hur gör man?
Ta en kniv ock skär längst med "klyftorna" eller hur jag ska säga! Så att du har som små trekanter i skalet! Så har jag alltid gjort!
Du ska ha en jätte spetsig sked he he
Man tar en vass tunn kniv och skär längs med skalet (inte skära av mellanväggarna) och längs med mellanväggarna. Sedan kan man äta med sked utan att det skvätter (särkilt mycket)
pressa ut saften och drick hahha
Jag skalar den som en apelsin och äter, GÖTT!
Ja, det där med kniv kan man ju köra med men varför kunde den inte vara uppbyggd lite enklare?!
Kolla på Verner och Verner, de har speciella grapefrukt-knivar, skit enkelt att använda...
skär klyftorna på kvällen, och strö lite socker på... in i kylen, mums på morgonen.