Chokladbollar utan margarin?
Skulle precis göra chokladbollar, men upptäckte att vi inte hade något "fast" margarin, vi har bara flytande..
Kan man göra chokladbollar utan "fast" margarin?
Skulle precis göra chokladbollar, men upptäckte att vi inte hade något "fast" margarin, vi har bara flytande..
Kan man göra chokladbollar utan "fast" margarin?
*puff* någon?
Tyvärr går det inte :o(
=/ Vad ska jag göra då då? =(
jag som var så sugen på chokladbollar.. :(
Har hört att man kan ha kesella istället, men vet inte riktigt hur det blir
Kanske handla? ;o)
Har glömt plånboken på jobbet och har inga kontanter hemma. =/
Du har inte smör hemma? Vanligt margarin man har på mackorna alltså :D
*puff*
Ja, jag brukar alltid använda smörgåsmargarin, tänk bara på att det inte behövs lika mycket av det som bakmargarin. Ställ in bollarna i kylen en stund innan du serverar (frysen är också ok om du inte vill vänta på att de ska sätta sig). Lycka till!
Risken är att bollarna blir lösare när du använder smörgåsmargarin så du får vara försiktig med margarinet och kaffet!