• LillaBibbi

    hur får jag köttfärsåsen "krämig/tjock"?

    ja hur gör man? redning är jag inte pigg på att använda.. någon som har något smaskigt pecept och dela med sig? skriv skriv

  • Svar på tråden hur får jag köttfärsåsen "krämig/tjock"?
  • Me o Mike

    Grädde och redning!!!! :)

  • Bubblan84

    Vill du inte använda redning så får du nog slå i grädde istället :)

  • Duva

    Jag slänger alltid i en paprika/chili cremefracih

  • xenaa

    jag kör alltid på matlagningsgrädde.


    ????????○♥☼☺Leo - 07-06-22 ☺☼ ♥○?????????
  • Empan81

    Krossade tomater o Creme Fraiche som bas. Ev lite salsa också. Vi brukar gegga ihop köttfärssåsen med spagettin o ha i lite riven ost. Då blir det krämigt!

  • KarinN80

    Vi anväder passerade tomater o creme fraiche för att få till "såsen".


    Nala 030620, Wiktor 050224, BF 080126
  • NeA 84

    jag har alltid grädde och tjock redning i. inte fylla på med vatten eller mjölk! har inget recept tyvärr....


    vad kommer efter de här........
  • fraggelanna

    jag brukar ha i en philiadelfia (eller hur de stavas) oh även en taco sås burk... blir smakrikt å krämigt,,,

    detta är även supergott som fyllning till köttfärspaj ;)

Svar på tråden hur får jag köttfärsåsen "krämig/tjock"?